Akustik Performans

Karma Türkiye & BAU İşbirliğiyle Düzenlenen İkinci Akustik Performans Yarışması Başlıyor!

Ayşe Aslıhan

Geçtiğimiz sene BAU Radyo ve Karma Türkiye işbirliği ile ilk kez düzenlenen Akustik Performans Yarışması, bu sene ikinci kez; amatör birçok müzisyenin sesini duyurmaya hazırlanıyor.

“Sen De Müziğini Paylaş” sloganıyla yola çıktığımız “Akustik Performans” isimli projemizin ikincisine başvurular bugünden itibaren başladı. www.akustikperformans.com web sitesine 11 Kasım’a kadar videolarınızı gönderebilirsiniz.

Neler olacak?

Başvuru tarihinden itibaren belirlenen sürede genellikle öz çekim şeklinde çekilmiş şarkı söylediğiniz videolardan jüri kararıyla seçilen 30 farklı yarışmacı birinci oylama periyodunda yarışacak. Oylamada ilk 5 sırada olmaya hak kazanan yarışmacılar, BAU Radyo ve Karma Türkiye tarafından profesyonel akustik performans çekimlerine davet edilecek. İkinci oylamada ise profesyonel olarak çekilen 5 Akustik Performans içinden halk oylaması ve jüri oylarıyla birinci belirlenecek.

Birinci seçilen kişiye bir single ve bir profesyonel video klip çekilecek. Müzik kariyeri ve tecrübesi için dönüm noktası niteliğinde olan çalışmalar haricinde birinci; aynı zamanda PiCemiyeti After Değil Affet Parti’de sahneye çıkma fırsatı yakalayacak.

Orada kimler var?

Yarışmanın jürisinde ise; Dokuz Sekiz Müzik Yapımcısı Ahmet Çelenk, müzisyen Burcu Tatlıses ve Veys Çolak, BAU Jazz Direktörü Yeşim Pekiner, BAU Polotenik Koro Şefi Emre Yüksel, Karma Türkiye Kurucusu Reha Özcan, BAU Kurumsal İletişim Direktörü Turgay Polat, BAU Danışmanı Mehmet Güler ve BAU İdea Direktörü Aslıhan Umar bulunuyor.

Neler olmuştu?

Geçen yıl tarafımıza gönderilen videolardan bazıları, %40 jüri kararı %60 halk oylamasıyla elendi ve yine 5 isim belirlendi. Ardından bu beş isim için BAU Beşiktaş Kampüsü’nde Karma Türkiye ve BAU Radyo desteğiyle akustik performans videolar çekildi. 5 isim tekrar halk oylamasına sunuldu ve 41.221 oylama sonucunda kazanan isim muhteşem performansıyla Yusuf Kip oldu.

https://www.youtube.com/watch?v=lpurEua0dew

Değerlendirilmeye alınmış diğer müzisyen arkadaşlarımızı buradan görebilir ve eğer sesinize güveniyorsanız siz de çalışmalarınızı bize gönderebilirsiniz!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam