Jabbar

Jabbar ve Üçlemesi Yayında!

Ayşe Aslıhan

“Raf” ve “Geçmiş Değişmez” şarkılarıyla tanıdığımız Jabbar “Yineleme” albümünden sonra üç şarkılık bir EP daha yayınladı!

Kendine has tarzı ve sesiyle hepimizin çok sevdiği Jabbar’ı “Raf”, “Geçmiş Değişmez” şarkıları ve Serenay Sarıkaya ile yapmış olduğu “Haz” düetiyle tanımıştık. Son albümü “Yineleme”den sonra, üç şarkılık bir EP yayınlayan Jabbar, kendinden yine çokça söz ettireceğe benziyor.

Universal Music Türkiye etiketiyle çıkan EP’nin içinde “Yaz Beni”, “Sen Git” ve “Hep Olsan” şarkıları bulunuyor.

Albümün kendi iç sesinden ortaya çıktığını söyleyen sanatçı aynı zamanda “Umarım kesişir yollar ve bu şarkılar da size arkadaş olur” dileğinde de bulundu.

Jabbar‘ın “3leme” albümünden “Sen Git” için bir de klip yayınlandı. Sözü müziği ve aranjesi yine Jabbar‘a ait olan şarkının klibinin yönetmen koltuğunda ise Ramazan Arslankaya oturdu.

Kaybettim anahtarını / Açamıyorum gönül kapılarını
Çok gezdim sokaklarını / Okudum tüm kitaplarını
Hep aradı elim parmaklarını / Sen duymadın hiç feryatlarımı
Tek başıma aşk peşine / Görmedim hiç tuzaklarını
Şöyle ki arzuhâl / Çuvalla suistimal
Yok gibi ihtimal / Boş ver sen de
Kör bu döğüşlerim / Zavallı gülüşlerim
Bırak beni düşlerimle / Sen git

Albümün tamamı ise bütün dijital platformlarda yayında!

Jabbar kimdir?

Aslen İzmirli olan Jabbar‘ın gerçek ismi Mücahit Turan’dır. Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Filoloji Bölümü’nden mezundur. Jabbar, yaşamının büyük bir bölümünü turistik belde Marmaris’te geçirmiştir. Jabbar, bu ismi müzik hayatının başlarında kurduğu grubun ismi olarak belirlemiştir. Ancak, ilerleyen zamanlarda arkadaşları başka işlere devam etme kararı alıp da gruptan ayrılınca Jabbar ismi müzisyene kalmıştır. Sanatçı, müzik dünyasının iddialı isimlerinden birisidir.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam