Ozark

Ozark 3. Sezon Fragmanı Yayınlandı!

Ayşe Aslıhan

Netflixin son sezonuyla iki Emmy kazanan projesi… Ozark geçtiğimiz senenin en başarılı gerilim dizilerinden biri. Üçüncü sezon fragmanı da yayında.

Jason Bateman, Laura Linney ve Julia Garner’ı baş rollerinde izlediğimiz Ozark dizisinin yeni sezon fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Marty ve Wendy Byrde’ün The Missouri Belle isimli yeni kumarhanesini görüyoruz… Ayrıca diziye bu sezonla birlikte katılan İngiliz oyuncu Janet McTeer’in karakterini de ilk kez izleyeceğiz.

Uzun yıllar Jason Bateman’ın kariyerinde hem yönetmen, hem de oyuncu olarak bir dönüm noktası olarak anılacak olan Ozark dizisi, Netflix orijinal yapımı. IMDb’de Game of Thrones’tan sonra en popüler ikinci yapım olan ve Jason Bateman’in baş rolde yer aldığı dizi, izleyenlerin büyük bir kısmından tam not almıştı.

Son dönemin en başarılı gerilim filmlerinden biri olan Ozark, 10 bölümden oluşacak yeni sezonuyla, 27 Mart’ta izleyicisiyle buluşacak.

Ozark dizisinin konusu nedir?

Dizi; suç, dram ve gerilim türlerinin bir karışımı niteliğinde… Dizide, Byrdes çifti ve ergenlik çağındaki çocukları Charlotte ve Jonah, her anlamıyla sıradan bir hayat sürmekte olan sıradan bir Amerikan ailesi. Sıradanlıklarını bozan tek bir durum var; o da Marty’nin işi. Chicago’da finans danışmanlığı yapan Marty, aynı zamanda Meksika’daki en büyük uyuşturucu kartelinin, en iyi para aklama aracı olarak da çalışıyor… İşler ters gittiğinde, Marty, ailesini Chicago’nun gökdelenlerinden uzağa taşımaya karar veriyor. Onları Missouri’nin Ozark olarak bilinen Lazy Lake bölgesine yerleştiriyor ve olaylar gelişiyor…

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam