Dj Khaled - Popstar Klip

Dünyaca Ünlü Üç Yıldız Aynı Klipte!

Ayşe Aslıhan

DJ Khaled ve Drake ortaklığında yayınlanan “POPSTAR” isimli yeni şarkısının klipte göz kamaştıran yıldız Justin Bieber oldu!

17 Temmuz 2020 Cuma günü yayınlanan “POPSTAR” şarkısıyla yaza damga vuran DJ Khaled, bu kez de şarkının klibiyle tüm müzik camiasının ve sevenlerinin dikkatlerini üzerine çekti.

Dünyaca ünlü yıldız, “genç kızların sevgilisi” olarak anılan Justin Bieber‘ın baş rol aldığı klip sosyal medyanın da gündeminde. 48 saat içinde 21 milyonu aşkın izlenme alarak birçok ülkede YouTube Trends listesinde 1 numaraya yükseldi. Yayınlandığı günden beri övgü dolu yorumlar alan ve dünya çapında ses getiren klibin yönetmenliğini de dünyaca ünlü biri yaptı. Daha önce Jay Z, Nicki Minaj, Kanye West gibi isimlerin de kliplerine imza atmış olan Director X üstlendi.

Ve klipte Hailey Bieber sürprizi!

DJ Khaled‘in Drake‘e ilettiği ve yanıtsız kalan mesajlarla başlayan film tadındaki klipte, senaryo gereği Drake‘in yerine Justin Bieber yer alıyor. Renkli sahnelerin bulunduğu klipte izleyici karşısına çıkan bir diğer sürpriz isim ise Justin Bieber’ın eşi Hailey Bieber oluyor!

Hailey & Justin Bieber çifti, 2018 yılında, geçmişi geride bırakıp geleceğe bakma kararı almışlardı. İkili, bu süre zarfında oldukça az iletişime geçmişlerdi. O yıl, Justin Bieber‘ın Instagram takipçileri, ikilinin artık sözlendiklerini biliyordu. Eylül ayında ise çift, New York’ta gizlice evlenmişlerdi. Haberler çıktığı anda, çifte yakın kaynaklar evliliği ve aralarındaki gerçek aşkı doğruladılar. Kasım ayında Hailey, Instagram’da Baldwin olan soyadını Bieber olarak değiştirmişti.

Peki siz dünyaca ünlü 3 yıldızı bir araya getiren, senaryosu ile dikkat çeken bu klip hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam