The Wonderful Story of Henry Sugar Film Oluyor!

Cansu Özer

Yazar Roald Dahl imzalı The Wonderful Story of Henry Sugar film oluyor. Wes Anderson tarafından yönetilecek olan yapımın platformu ise Netflix. Filmin başrolünde ise yıldız aktör Benedict Cumberbatch yer alıyor.

The Wonderful Story of Henry Sugar

Son olarak The French Dispatch filmi ile sinemaseverlerle buluşan Anderson, son filmi olan Asteroid City’nin de çekimlerini yakın zamanda tamamlamıştı. Anderson’ın yeni dönemde çekeceği yapımsa Netflix’in Roald Dahl uyarlamaları külliyatının bir parçası olacak. The Wonderful Story of Henry Sugar başkarakteri olan Henry Sugar’a ise Doctor Strange, Sherlock ve The Imitation Game ile tanınan Benedict Cumberbatch canlandıracak.

Benedit Cumberbatch kimdir?

Benedict Timothy Carlton Cumberbatch İngiliz dizi, tiyatro ve sinema oyuncusu. Cumberbatch, Manchester Üniversitesinden mezun oldu ve eğitimine Londra Müzik ve Dramatik Sanatlar Akademisinde devam ederek klasik oyunculukta yüksek lisans kazandı.

Cumberbatch, 2004 yılında Hawking adlı televizyon filminde Stephen Hawking’i oynadı. Kendisini en çok 2010 yılından beri Sherlock dizisinde Sherlock Holmes’i canlandırmasından tanıyoruz.

Yapımda rol alacağı açıklanan diğer oyuncular ise şu şekilde: Davet Patel (The Green Knight), Ben Kingsley (Schindler’s List) ve Rakoh Fiennes (Harry Potter)

Anderson daha önce de bir Ronald Dahl uyarlaması Fantastic Mr. Fox’u (Yaman Tilki)yönetmişti. Filmin seslendirme kadrosunda George Clooney, Willem Dafoe ve Jason Schwartzman gibi isimler yer alıyor. Geçen eylül ayında Netflix, Roald Dahl’ın bütün hikâye kataloğunu satın almıştı. Bu sayede yazarın eserlerini daha çok görme fırsatımız olacak.

Yapımın yakın zaman içinde Londra’da çekimlerinin başlayacak. Ancak filmin yayın tarihi şu an için belirlenmiş değil.

Siz filmin başarılı olacağını düşünüyor musunuz? Yorumlarda bizimle paylaşmayı unutmayın!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam