Emre Aydın’ın Kör Kuyu’su Üzerine

Ayşe Aslıhan

Başarılı sanatçı Emre Aydın, geçtiğimiz günlerde hayranlarına müjdesini verdiği yeni cover çalışmasını yayınladı. “Kör Kuyu” müzikseverlerden tam not aldı.

2006 yılında çıkardığı Afili Yalnızlık albümüyle hayatımıza giren Emre Aydın, hem o albümündeki hem de daha sonrasında çıkardığı şarkılarla gönüllerde taht kurdu. Özellikle hüzünlü anlarımızda bizim en büyük yoldaşımız oldu. Bugün, bu ruh bağı ve başarısıyla müzik listelerimizde hâlâ en üstte yer alıyor.

Aydın, geçtiğimiz sene Snow Patrol’un meşhur şarkısı Chasing Cars‘ı yorumlamasıyla bizi ayrıca mest etmişti. Bu kez “Kör Kuyu” isimli şarkıyla Emre Aydın, özellikle bir kez daha kalbimize girdi.

Son çıkardığı şarkılarıyla müzik listelerindeki yerini koruyan Aydın, yeni çalışmasıyla hayranlarını mutlu etti. Yeni çalışmasının video klibini de Kenan Haliloğlu’na emanet etti.
Şarkının sözü ve müziği Muhittin Yasin Çelikmakas, Alper Tofta, Burçin Bahadır Güner imzası taşırken düzenlemesi aynı zamanda Çağatay Şen’e ait.

Emre Aydın’ın Kör Kuyu’su şimdi tüm dijital müzik platformlarında, yayında.

“Son güneş, en son gider ağlatır
Bir boşluk, bir loşluk odama
Dert olur, anlatamazsa aşık adama
Dert olur, anlatamazsa aşık adama

Düştüm kör kuyuna
Dilendim suyuna
Yalvardım karanlığa
Duyan olmadı!

Son gece en son vurur, ağlatır
Bir duman, bin kasvet odama
Dert olur teselli aşık adama
Dert olur teselli aşık adama…

Düştüm kör kuyuna
Yenildim huyuna
Yalvardım karanlığa
Duyan yok.”

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam