Ekin Beril - Dualita

Ekin Beril, Yeni Bir Albüm Yayınladı!

Ayşe Aslıhan

Farklı cover çalışmaları ve YouTube üzerinden yayınladığı müzikal çalışmaları ile özellikle sosyal medyada oldukça popülerleşerek müzik dünyasına adım atmış sanatçı Ekin Beril, yeni albümünü yayınladı!

İlk defa 3 sene önce YouTube üzerinden uyarlama çalışmalarını paylaşan ve büyük bir beğeni kazanarak müzik dünyasına giren Ekin Beril‘in ikinci albümü “Dualite” yayınlandı. İlk albümünü 2018’de sevenleriyle buluşturan genç sanatçı, sıra dışı tarzıyla dikkat çekti.

“Dualite” adlı albümde toplamda 11 şarkı bulunmakta. Şarkıların sözü müziği yine Beril’e ait. Aranjede Caner Anar, mix’de Emre Nişancı var.

Sanatçı, ilk klibini ise “Uzayın Dibi” adlı şarkısıyla yayınladı.

Albümün tamamı, bütün dijital müzik platformlarında yayında!

Ekin Beril kimdir?

1993 yılında dünyaya gelen Ekin Beril, çok küçük yaşlardan itibaren şarkı söylemeye başladı. Çanakkale‘de doğdu. Babası ve annesi mühendis. İstanbul’a üniversite hayatı için geldikten sonra, o dönemi bazı canlı müzikli mekanlarda sahne aldı ve şarkı söyledi.

Evde amfi, mikrofon ve org olduğunu ve küçükken bunlara o dönemde aşırı ilgi duyduğunu, müziği ilk başlarda hobi olarak gördüğünü belirtti fakat daha sonra, 2015 yılında ise profesyonel olarak Bengü’nün vokalistliğini yaptı ve müziği hayatının bir parçası olarak görmeye başladı.

Müzik severler tarafından ilk olarak Instagram ve diğer sosyal medya hesaplarında sadece dudaklarının göründüğü ve şarkılar söylediği videolar ile tanındı.

Özellikle Ben Nasıl Büyük Adam Olucam, Shape Of You, Düşünme Hiç, Bırak Kadının Olayım, Budapest, Overload, Gelsin, Elephant Gun, Dantel gibi şarkılara yapmış olduğu coverlar ile büyük beğeni topladı.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam