Dısney+’ın Yeni Orijinal Dizisi Ben Gri’den İlk Tanıtım!

Ayşe Aslıhan

Disney+, Türkiye’deki orijinal içeriklerinden bir yenisini daha izleyiciye hediye edecek. Geçen hafta yayınlanan teaser afiş ile dikkatleri üzerine çeken ‘Ben Gri’nin ilk tanıtımı yayında!

The Walt Disney Company’nin tüm dünyada milyonlarca üyeye sahip dijital yayın platformu Disney+’ın yeni dizisi için hazır mısın? Disney+’ın Türkiye’deki yeni orijinal dizisi ‘Ben Gri’den ilk tanıtım yayınlandı. Yapımcılığını OGM Pictures’ın üstlendiği, hikayesi Banu Kiremitçi Bozkurt’a ait olan dizi özellikle dikkat çekti. Senaryosu OGM yazım grubu tarafından yazılan dizinin yönetmen koltuğunda Yağmur Taylan ile Durul Tayla oturuyor. Başrollerde Timuçin Esen ile Ebru Özkan yer alıyor. Timuçin Esen en son Müslüm ile karşımıza çıkmıştı hatırlarsanız… Oyuncu kadrosunda ise Alican Yücesoy, Buçe Buse Kahraman, İlayda AkdoğanMücahit KoçakOnur Bilge, Selin Kahraman gibi genç ve usta isimler bir araya geliyor.

Suç, gizem ve psikolojik gerilim türündeki 8 bölümlük dizinin konusu ise şöyle:

Başarılı ve saygın bir avukat olan Fuat’ın hayatı, kızının başına gelen olayla değişiyor. Dizi, Fuat’ın, kızının yaşadığı olayın intikamını almak isterken telefonuna gelen esrarengiz mesajlarla başlıyor. Fuat’ın kendi içindeki karanlıkla yüzleşmesini ve kendi adaletini sağlama çabasını usta bir dille seyirciye aktarıyor.

Diziden yayınlanan ilk tanıtımda yer alan replikler ve gerilimli sahneler, izleyiciye dizinin dünyasına dair ipuçları veriyor.

Ben Gri çok yakında yayında!

 

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam