Nejat İşler

Nejat İşler ile Bir Fenerbahçe Filmi: Ya İstiklal Ya Ölüm

Ayşe Aslıhan

Çakallarla Dans serisi, Deliormanlı, Aşk Tutulması gibi filmlerin de yönetmenliğini üstlenen Murat Şeker‘in Kuva-yi Milliye dönemini ve Fenerbahçe Spor Kulübü‘nü anlattığı Ya İstiklal Ya Ölüm isimli filminin başrol oyuncusu Nejat İşler oldu.

Sugarworks ve TAFF Pictures ortak yapımı olan Ya İstiklal Ya Ölüm; İstanbul’un düşman işgalinden kurtuluşunu Fenerbahçe Spor Kulübü‘nün penceresinden anlatacak. Yapımcılara ve sinema severlere göre film; Türk sinema tarihinin en büyük Kuva-yi Milliye filmi olacak.

Filmde Kuva-yi Milliye üyesi olan Fenerbahçe Spor Kulübü’nün kurucu kadrosunun kurtuluş mücadelesine verdiği desteği ve işgal yıllarının ayrıntılarını işlenirken, aynı anda dönemin futboluna da dikkat çekilecek.

Nejat İşler, Şehid Mehmed karakterine can verecek

Oyuncu kadrosu adeta yıldızlar topluluğu olan filmin başrol oyuncusu Nejat İşler olacak. Hazırlık süreci 1 senedir devam eden filmde işler, Şehid Mehmed karakterine can verecek.

Şehid Mehmed, Kuva-yi Milliye’ye bağlı Kadıköy grubunun lideriydi.

Filmin 1 Ocak 2021’de vizyona girmesi planlanıyor. Filmin çekimleri ise 2020’de başlayacak.

Nejat İşler Kimdir ?

1994 yılında rol aldığı ilk televizyon dizisi olan Gurur’dan sonra, Deli Yürek, Şehnaz Tango, Nasıl Evde Kaldım, Dedem, Gofret ve Ben, Aşk ve Gurur, Şeytan Ayrıntıda Gizlidir dizilerinde oynadı.Asıl popülerliğini ise Gülbeyaz ve Aliye adlı dizilerde yakalamıştır. 1999’da ilk sinema filmi Eylül Fırtınası’nda rol aldı. Mustafa Hakkında Her şey ve Anlat İstanbul filmleri ile sinema oyunculuğuna devam etti.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam