Cem Adrian’dan Yeni Şarkı: Keskin!

Mısra Gündem

Cem Adrian’ın kalbimize dokunan yeni şarkısı Keskin tüm dijital platformlarda yayında!

Son zamanlarda ‘Ah’ isimli albümündeki Kül, Gül ve Zincir şarkılarıyla gündemde olan sanatçıdan yeni şarkı geldi. Adrian, albümün dördüncü şarkısı olan Keskin’i bu gece yayınladı.

Albümün son şarkısının söz, müzik, arange, kayıt ve mixi Cem Adrian’a ait. Ayrıca Masteringte ise Türkiye’nin ilk ses mühendislerinden Emre Kıral’ı görüyoruz. Şarkının kapak fotoğrafını Cem Adrian Art, kostümünü ise Hümeyra Uçan üstleniyor.

Şarkılarının birçoğunun söz, müzik, aranje, kayıt ve mixini kendisinin üstlendiğini bildiğimiz sanatçı, son albümünde de bizi yanıltmıyor.

Sanatçı Keskin şarkısını şu sözlerle ifade ediyor: “Altyapısında elektronik agrasif öğelerle vazgeçemediğim trip hop ritimler var. Üstte daha oryantalist vokal ve melodiler ile söz, beste ve aranjörlüğümde, şimdilik geldiğim yer…”

Bu cümlelere karşılık biz dinleyicilere de Cem Adrian’ın müzik hayatına soluksuz devam etmesini dilemek düşüyor.

Fazla söze gerek yok. Her insanın hayatında bir kere, mümkünse birden fazla kez ve fazla da yaşlanmadan konserine gitmesi gereken aşmış sanatçı!

Cem Adrian – Keskin Yayında!

Şarkının sözleri ise şöyle;

Bir savaşın sonundaki o yıkık dökük bi yerdeyim…
Yoruldum…
Esir kalbim kimse bilmiyor…
Bir katilin elindeyim…
Yenildim…
Bi yangındı bir ben yandım…
Bile bile kandım….
ÇARPIYOR GÖĞSÜME BİR YALNIZLIK ŞARKISI AH
İÇİMİ ÇİZİYOR KESKİN!
SUSMUYOR GECEYİ TAM ORTASINDAN VURUP YİNE
AH
KALBİME BATIYOR KESKİN!

 

 

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam