Manga - Zor

maNga Yeni Şarkısı ve Klibiyle Gündemde: Zor

Ayşe Aslıhan

Eurovision Şarkı Yarışması ile beraber sadece Türkiye’nin değil, dünyanın da tanıdığı, efsane şarkılarıyla 7’den 70’e her kesim tarafından sevilen müzik grubu maNga‘nın “Zor” isimli yeni teklisi, hayranlarının gönderdiği videolarla kliplendirildi!

Kendine has çizgi karakteri ile beraber 2001 yılından beri hayatımızda ve listelerimizde varlığını sürdüren maNga grubu; efsane şarkı ve kliplerinin arasına bir yenisini daha ekledi! maNga; hayranlarının mail üzerinden gönderdiği videolarla oluşturdukları klibiyle beraber yayınlanan “Zor” isimli şarkısıyla yeniden gündeme geldi.

Sözü grubun solisti Ferman Akgül ve Demir Demirkan‘a ait olan şarkının bestesi yine Akgül‘e ait. Herkesin bir arada hissettiği muhteşem klibin kurgusu ise Berk Dalyanoğlu‘nun işi!

DMC etiketiyle netd müzik kanalında yayınlanan klip için son video gönderim tarihi 29 Nisan’dı. Yaklaşık 20 gün içinde derlenen videolarla beraber klibi ve şarkıyı yayınlayan maNga grubu; 2 saat içinde 50.000 görüntüleme aldı bile!

Sosyal medya hesaplarından video gönderen herkese teşekkür eden grup, kaliteli duruşundan yine ödün vermedi ve başarılı bir işe imza attı. Klibin sonuna ise “evde olmayanlara ithafen” notu düşüldü.

Zor isimli şarkı ve klibi, sizlerle…

Ne güzel anlatıyordu, sesindeydi cilveler
Bakışları toz pembe, dersin ne güzel
İçim karıştı yersiz şeytana uydum nedensiz
Kafamda uğulduyor sorular havada
Zor be zor, geriye dönmek
Aşk tükenince, yerine sevmek
An be an boşluğa düşmek
Söz tükenince, bitti diyebilmek
Zor be zor, ne güzel anlaşıyorduk
Biraz kandırıyorduk, biraz hoş beş bazen
Sevişip gülerek
Soğuktan esti rüzgar, açtım gözümü sonbahar
İçimi dağladı efkar, baktım gidiyor

Aşk tükenince, yerine sevmek
An be an boşluğa düşmek
Söz tükenince, bitti diyebilmek!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam