Emir Can İğrek

Emir Can İğrek Umuttan Çocuklar İçin Söyledi: Bıraktım Şaşırmayı

Aygün Akdağ

Büyük bir sosyal farkındalık projesi olan Umuttan Çocuklar projesine bir ünlü isim daha dahil oldu. Son zamanların en sevilen isimlerinden sanatçı Emir Can İğrek, “Bıraktım Şaşırmayı” adlı teklisi ile Umuttan Çocuklar‘a katıldı.

Genç şarkıcı Emir Can İğrek, en son “Akşamcı” isimli şarkısı ve Metin Pıhlıs ile birlikte çekilen klibiyle gündemi altüst etmişti. İğrek, yakın zamanda “Zemin” adlı teklisi ile karşımıza tekrar çıkacağını geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarından da duyurmuştu.

Umuttan Çocuklar’a Emir Can İğrek desteği

Umuttan Çocuklar kanalında yayınlanan şarkıların tüm gelirleri Umuttan Çocuklar Derneği’ne gidiyor. Cem Adrian’ın liderliğinde giden projenin bilen, bilmeyen herkes tarafından destek görmesi bekleniyor.

Cem Adrian, Ağustos 2020’de bu projeye ilk çağrıyı şöyle yapmıştı;

”Bu gönderi, tanıdığım ya da tanımadığım tüm müzisyen dostlara bir çağrım ve ricamdır. Instagram’da kuruluşunun başından beri takipçisi ve destekçisi olduğum “Umuttan Çocuklar” isimli iyilik hareketi geçtiğimiz aylarda resmi bir dernek oldu. Tüm faaliyetlerini şeffaf şekilde görebileceğiniz sosyal medya hesaplarına sahipler. Hiçbir siyasi ya da benzeri bir amaç / taraf benimsemeyen, gönüllülükle yürüyen, öncelikleri köy okulları öğrencileri, sağlık sorunları yaşayan çocuklar ve ihtiyaç sahipleri ile onlara yardım edebilecekleri buluşturan bir oluşum “Umuttan Çocuklar.”

Emir Can İğrek – Bıraktım Şaşırmayı

Peki Umuttan Çocuklar projesi nedir?

Umuttan Çocuklar

Kurum çeşitli olumsuz olgular sebebiyle aile ortamından uzak sokaklarda yaşamak zorunda kalan, aynı zamanda uçucu-uyuşturucu maddelerin yanı sıra suça bulaşmış veya suç potansiyeli ön görülen aile, akraba, benzer kişi ve kötü niyetli gruplarca istismar edilen veya her türlü istismara açık olan çocuk, ergen, genç, yetişkin bireyler kapsamında sosyal çalışmalar yapılır. İlgili kişi, kurum ve kuruluşlarla birlikte hareket etmekle beraber kurtarıcı-koruyucu- önleyici- engelleyici-iyileştirici çalışmalar dahilinde eğitim kurumları başta olmak üzere ihtiyaç duyulan diğer kişi, topluluk ve kurumlara katkı sağlamayı amaçlıyor.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam