Run Hide Fight

Ve Run Hide Fight Fragmanı Geldi!

Aygün Akdağ

2020 yılında heyecanla beklenen Run Hide Fight‘ın sızan fragmanları dışında resmi fragmanı yayınlandı!

2020 yılında filmin fragmanı olarak ortaya çıkan haberler aslında yalandı; her yerden kaldırılan sözde fragmanlar ile yayınlanan fragman arasında hiç bir fark görülmemişti. Kyle Rankin tarafından yazılıp yönetilen bir gerilim filmi olan Run Hide Fight izleyenlerinin tabiri caiz ise kan kokusunu burunlarında hissettirecek. Büyük bir beklenti yaratan film vizyona 12 Şubat tarihinde girecek. Ancak pandemi dolayısıyla ülkemizde 1 Mart tarihine kadar sinema salonlarının kapalı olmasından dolayı tam olarak yayınlanma tarihi belirsizliğini korumakta…

Filmin oyunları kadrosunda Isabel May’e Thomas Jane ve Radha Mitchell gibi isimler eşlik ediyor.

İşte Run Hide Fight filminin fragmanı!

Filmin konusu ise şöyle;
Zoe, annesinin ölümünden sonra hayatının çok zor bir döneminden geçen genç bir kızdır. Kafasını dağıtmak için özel kuvvetlerin eski bir üyesi olan babası Todd ile birlikte ava çıkar. Zoe, bu sırada öğrendiklerini aklına dahi gelmeyecek bir durumda kullanmak zorunda kalır. Bir grup çocuk, okul binasını kuşatınca Zoe, hem kendi hem de sınıf arkadaşlarının hayatı için zorlu bir savaşa girişir.

Filmin ilk vizyon tarihi 12.02.2021 olarak anons edildi. Daha sonra dünyamızı tamamıyla etkileyen Covid-19 pandemisi nedeniyle filmin çıkış tarihi ertelendi ve belirsiz olmak üzere değişti.

Filmin çıkış tarihini ancak yalnızca tahmin edebiliyoruz…

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam