Outside the Wire

Beklenen An Geldi: Netflix’ten Outside the Wire Fragmanı!

Aygün Akdağ

Sonunda geldi! The Old Guard ve Extraction filmlerinin yapım stüdyosu, gururla sunar! Outside the Wire; Netflix tarafından en çok beklenen filmlerden biri daha! Damson Idris‘in başrolünü oynadığı film, 15 Ocak tarihinde karşımıza çıkıyor.

Filmle ilgili belirlenen tarihten sonra bir sürpriz daha var; Anthony Mackie hem filmin yapımcı koltuğunda, hem de sahnede yer alıyor. Damson Idris ile güzel bir ikili olacaklarına kimsenin şüphesi yok. İkiliye filmde Enzo Cilenti, Emily Beecham, Michael Kelly, Pilou Asbæk, Velibor Topic ve Henry Garrett eşlik ediyor.

Filmin yönetmen koltuğunda Mikael Håfström oturuyor. Filmin senaristi ise Rowan Athale.

İşte Outside the Wire Fragmanı!

Outside the Wire isimli filmin konusu ise şöyle;

Bir İHA pilotu olan Harp, zor bir görevle karşı karşıyadır. Tehlikeli bir askeri bölgeye gönderilen Harp’tan burada kıyamete neden olabilecek bir cihazı bulması istenir. Bir andoid subay ile birlikte çalışan Harp’ın cihazı yanlış kişilerin eline geçmeden bulması gerekir.

Peki Damson Idris kimdir?

 Enzo Cilenti, Emily Beecham, Michael Kelly, Pilou Asbæk, Velibor Topic , Henry Garrett,Outside the Wire,Damson Idris,Anthony Mackie,Mikael Håfström ,Rowan Athale

Damson Idirs Nijerya asıllıdır ama Londra’nın Peckham kentinde dünyaya gelmiştir. Bekar bir anne tarafından yetiştirilen 6 kardeşin en küçük çocuğudur. daha küçükken hayali Cristiano Ronaldo gibi bir futbolcu olmaktı,2002 yılında ragby takımı ile Kraliçe 2. Elizabeth’in elini sıktı. Idris’in tüm kardeşleri hukuk, ticaret ya da bilim alanlarında kariyere gitti. Ve kendisi futbolcu olmayacağını anlayınca Brunel University London’da drama eğitimi aldı ve Tiyatro, film ve televizyon dünyasına ilk adımlarını attı.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam