rocky 4

Rocky Hiç Yayınlanmamış Bölümüyle Geri Döndü!

Ayşe Aslıhan

Efsane R. B. geri dönüyor! Hiç yayınlanmamış bölümüyle şaşırtan yapım, 7’den 70’e herkesin gündeminde!

Sylvester Stallone’un hem yazıp yönettiği hem de oynadığı efsane film Rocky 4 geri dönüyor!

Rocky efsanesini bilmeyenlere…

Rocky serisinden Rocky IV, Sylvester Stallone’nin yönettiği ve başrolünü Talia Shire ile paylaştığı film. 1985 ABD yapımı spor-dram dalında en iyi filmlerden!

Serisin 4. filminde Rocky Balboa, Clubber Lang ile ikinci kez dövüşür. Rövanşı aldıktan sonra bokstan emekli olur. Ailesi ile birlikte daha sakin bir hayat yaşamaya başlar. Ancak Sovyetler Birliği’nin en iyi boksörü ve en iyi atleti Ivan Drago ortaya çıkar. Ve Balboa ile dövüşmek için ona meydan okur!

Best Rocky Iv GIFs | Gfycat

Balboa’nın en iyi arkadaşı Apollo Creed onun yerine mücadele etmeye karar verir. Fakat Drago ile maç sırasında öldürülür. R. Balboa arkadaşının intikamını almak ve ülkesinin onurunu savunmak için Rusya’da Drago ile mücadele etmeye karar verir. Olaylar gelişir…

Ivan Drago karakteri için oyuncu Dolph Lundgren, sahip olduğu fiziksel görünümü nedeniyle filmin seçmelerinde 5.000 aday arasından seçilmişti!

Film, Rocky serisinin en başarılı girişini yaparak, gişede 300 milyon dolar kazandı. Bu film ayrıca, Carl Weathers’ın seride son kez göründüğü film oldu.

12 Kasım’da yayında!

1985 yapımı filmin daha önce yayınlanmamış 40 dakikalık bölümü 12 Kasım’da yayında olacak. “Director’s Cut” olarak bilinen yönetmenin kurguladığı haliyle beyaz perdeye gelecek olan efsane film 40 dakika olacak.

Merakla bekliyoruz!

Rocky GIFs - Get the best GIF on GIPHY

 

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam