adele - 30

Adele ve Beklenen “30” Albümü Hakkında Her Şey!

Ayşe Aslıhan

Adele, yeni albümünün yakında yayınlanacağı müjdesini sonunda verdi! Albümün adı olan ‘30‘ numarasının şifreli projeksiyonlar yoluyla dünya genelinde hayranlarına özellikle ima ettikten sonra dünyaca ünlü sanatçı Adele, yeni albümün geldiğini doğruladı.

15 defa Grammy Ödülü kazanmış olan Adele, dördüncü stüdyo albümü 30’un ayrıntılarını paylaştı. Albümden ilk single’ını yayınlayan sanatçı, büyük beğeni topladı. “Easy on Me” ile hayranlar, altı yıldan uzun süredir beklenen albümün ilk şarkısını duymak için nefeslerini tuttu.

Ve tüm dijital platformlarda yer alan ilk tekli “Easy On Me”dün gece yayınlandı!

“30” ne hakkında?

Hayranlarıyla Instagram Live oturumu sırasında bir takipçisi, Adele’e yaklaşmakta olan projesinin konusunu sordu. Sanatçı, hemen cevap verdi, “Boşanma bebeğim, boşanma!” Şarkıcının eski kocası Simon Konecki’den boşanmasını Ocak ayında tamamladığını hatırlıyorsunuzdur.

Adele özel bir programa hazırlanıyor, iddiaları doğru.

Albümün çıkışını özel bir televizyon programı takip edecek. Vulture’a göre, tesadüfi bir televizyon özel bölümü albümün yayınlanmasının çok gerisinde olmayacak. Özel TV şovu devam ediyorsa, tam tatil için tam zamanında, yıl sonundan önce prömiyeri olacak.

Sanatçının “Easy On Me, out now” paylaşımına Instagram’ın resmi hesabından gelen yorum herkesin duygularına tercüman oldu: “Şu an hepimiz mutluluktan ağlıyoruz!”

Adele

Birçok ünlü isim ve marka hesapları da bu gönderinin altında mutluluklarını paylaştılar.

Projenin kendisi için ne kadar anlamlı hale geldiğine dair dokunaklı bir mesaj paylaşan Adele, sosyal medya üzerinden dördüncü stüdyo albümünün 19 Kasım’da çıkacağını doğruladı.

Bakalım 30’un içinde bizleri neler bekliyor?
Önce mental olarak, sonra fiziki olarak hazırlanma vakti: 19 Kasım’a ne kaldı ki!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam