ozhhewiz

Ozthewiz ‘den Yeni Tekli: Işık Loş

Aygün Akdağ

Türkçe rap camiasında yükselmeye devam eden Ozthewiz mahlaslı Oğuz Erdoğan yeni tekli “Işık Loş”  ile sevenlerinin karşısına çıktı. Ozthewiz’in, Avrupa Müzik etiketiyle yayımlanan “Işık Loş” isimli r&b soul müzik türündeki şarkısı, lyric video klibiyle MuzikPlay kanalında yayınladı.

Ozthewiz şarkının söz, müzik, mix–mastering ve artwork kısmını da kendisi üstlendi.

Işık Loş 

Dilim boş yüreğim dar
Işık loş boşa yanar
Günahkar vicdanım rahat
Hepsinin bedeli var

Dilim boş yüreğim dar
Işık loş boşa yanar
Günahkar vicdanım rahat
Hepsinin bedeli var

Elim boş elim boş
Bileğimde kol saati
Işık loş aklım değil

Düşünceler çok saydam
Yok say fikirlerim her üç saatte bir değişir
Çok sardım bugün bana müsaade
İşin çıkışı yok

Eski dostun tankla gelmiş kaç
Son bi’ kez veda edermiş hayır
Zamanında neredelermiş yeni tekli

Ozthewiz kimdir?

Ozthewiz aslında Oğuz’a bir arkadaşının Oz lakabını takması sonucu ortaya çıkmış bir isim, Wiz’i de bildiğimiz kadarıyla Oğuz kendisi eklemiş… Wiz’i ekleme sebebi ise yoktan birş eyler var etme amacı ile oluşan kendisine yakıştırması! Wiz;çok hırslı bir kişiliğe sahip, hayatının her anında okul, spor gibi alanlarda kendisi hakkında tüm olumsuz görüşlerle motive olan bir insan.

Fakat müzik konusunda öyle bir hırsı yok; çünkü yazarken ve söylerken hırs dışında, daha saf, daha farklı duygular içerisinde oluyor… Lise dönemlerinde müziğe başlayan Wiz, üniversite sınavı sonrası müzikle arasına biraz mesafe koyup Ege üniversitesinde Diş Hekimliği kazandı ve arkadaşlarının motivesi ile tekrardan yazmaya devam etti.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam