Oyundan Ekrana: The Last Of Us!

Onur Şafak Yücel

Dijital dünyanın üretimlerinden olan The Last Of Us oyunu, yakında dizi olarak karşımıza çıkacak.

Last of us oyunu 2013 yılında çıktı. Hayatta kalma mücadelesine odaklanan oyun, oldukça geniş kitlelere hitap etti. Oldukça fazla oynanan oyun, yapımcıların aklına girdi ve dizi olarak çekilme kararı alındı ama ne zaman yayınlanacağı belli olmadı. Bu karar oyunu oynayan tüm oyuncuları sevindirmeye yetti.

The Last Of Us dizisi konusu.

Ayrıca Naughty Dog tarafından geliştirilen aynı adlı 2013 video oyununa dayanan dizi, tüm dünyayı saran ve bulaşanları birkaç saat içerisinde insanlara saldıran yaratıklara dönüştüren salgın bir hastalığın başlamasından yirmi yıl sonrasını konu alıyor.

Dizi çekimleri 2021 yılında başladı. 

Dizinin senaristleri duyanları tatmin eden cinsten. Chernobyl mini dizisiyle çok beğenilen bir işe imza atan Craig Mazin’in yanı sıra oyunun yaratıcılarından Neill Druckmann da yer alıyor. Ayrıca dizi oyuna uygun ilerleyecek diyerek içinize de büyük bir su serpmiş olalım.

Pedro Pascal Başrolde!

Game of Thrones dizisi sevenlerin yakından tanıdığı Pedro Pascal dizinin başrolünü üstlendi. Game Of Thrones dizisinde Oberyn Martell karakterini başarıyla canlandıran usta oyuncu da dizinin kadrosunda.

Fragman Yayınlandı!

Ayrıca oldukça kısa bir fragman olmasına rağmen izleyicileri tatmin eden dizi, yeni bir fenomen mi doğuyor? diye sordurttu. Fragmanı izleyenler son derece memnun oldu. Çıkış tarihini de merakla beklediklerini de eklediler.

Çıkış Tarihi Belli Değil.

Son olarak 2023 yılında herhangi bir tarihte yayınlanacağı açıklandı. Fragmanıyla heyecan yaratan dizinin çıkmasını büyük bir kitle bekliyor. Ne diyelim, umarız harika bir iş çıkar.

 

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam