2019’da Heyecanla Beklediğimiz Korku Filmleri

gamzeerinc
Korku türünü sevenler için 2019’da vizyona girecek olan yapımların arasından en iyileri ve dikkat çekenleri derledik. 
Pet Semetary  (5 Nisan 2019)

Stephen King’in korku dünyasında sınırları uçsuz bucaksız hale getiren romanı “Hayvan Mezarlığı” beyaz perdeye ilk kez 1989 yılında uyarlanmıştı. Kevin Kölsch ve Dennis Widmyer’ın birlikte yönetmenliğini üstlendiği film hiç şüphesiz 2019’un en çok beklenen korku filmi! Dünyayla aynı anda ülkemizde de vizyona girecek olan film oldukça iddialı…!

The Possession of Hannah Grace

30 Kasım’da Amerika’da vizyona girecek olan filmin Türkiye vizyonu henüz açıklanmadı. Başrollerini Shay Mitchell ve Kirby Johnson’ın üstlendiği filmin kadrosunda Stana Katic, Grey Damon ve Nick Thune da yer alıyor. Amerikan yapımı korku filminin yönetmenliğini ise Diederik Van Rooijen üstleniyor.

Polaroid

Lisede dışlanan Bird Fitcher’ın hikayesini konu alan filmde, lanetli bir  fotoğraf makinesinin etrafında şekillenen kötü ve korku dolu olaylar anlatılıyor.

Prodigy

Türkiye vizyonu belli olmayan Prodigy, kaotik atmosferi ve fragmanıyla merak uyandıran yapımlar arasında. Son yıllarda çocuk karakterlerin sıkça kullanıldığı  filmlerin bir yenisi daha eklense de frgmanın sonundaki kucaklaşma sahnesi oldukça etkileyici.

 

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam