Lost

Lost Geri mi Dönüyor?

Ayşe Aslıhan

Lost2004-2010 yılları arasında televizyon dünyasını kasıp kavuran Lost ekranlara geri mi dönüyor? ABC Entertainment’ın  başkanı Karey Burke, yapımın geri dönme ihtimalinden bahsetti ve Lost hayranlarını heyecanlandırdı.

Lost, yayınlandığı dönemde oldukça başarılı bir iş çıkarmış ve tüm dünyayı etkisi altına almıştı.

Lost‘un geri dönüşü, televizyon dünyasında son yıllarda popüler olan eski dizileri yeniden hayata getirme trendini düşününce ve bir de üstüne başkanın açıklamalarını ekleyince çok olası bir proje gibi gözüküyor. Lost‘tan önce geri dönüş yapan iki projeden biri olan Heroes rafa kaldırıldı ancak Prison Break yola devam ediyor.

Lost da Yeniden Çekilebilir

ABC Entertainment’ın başkanı Karey Burke, yaptığı açıklamada 2004-2010 yılları arasında adeta piyasayı silip süpüren Lost dizisini yeniden başlatmaya istekli olduklarını açıkladı.

Dizinin yapımcıları olan J.J. Abrams ve Carlton Cuse ile konuşmadığını belirten Burke ayrıca ABC Stüdyolarıyla da konuşmadığını sözlerine ekledi.

Yine de yapımın geri dönme ihtimalinin ortaya çıkması bile heyecan verici.

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam