Organize Isler 2

Organize İşler 2 Teaser Fragmanı Yayınlandı

gamzeerinc
4 Ocak 2019’da vizyona girecek olan “Organize İşler 2” filminin tanıtım fragmanı:

Organize İşler 2 Hakkında:

Yılmaz Erdoğan’ın 2005’te vizyona giren ilk filminin devamı “Organize İşler 2:Sazan Sarmalı” ilk haber geldiği günden bu yana yeni yılın en çok beklenen yerli yapımlarının başında geliyor. Senaryo ve yönetmenliğini yine Yılmaz Erdoğan’ın üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda ise Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola, Bensu Soral, Demet Evgar, Rıza Kocaoğlu, Okan Çabalar, Güven Kıraç, Ahmet Mümtaz Taylan, Ata Demirer, Ersin Korkut, gibi çok önemli isimler yer alıyor. Filmde Asım Noyan’ın çetesi yepyeni bir macerayla karşımıza çıkacak. Film, Asım Noyan ve çetesinin yeni ve tehlikeli macerasını konu alıyor. Çekimlerine Haziran ayında başlanan ve Kadıköy, Moda, İstiklal Caddesi, Galata Köprüsü, Eminönü, Mısır Çarşısı, Kapalı Çarşı ve Karaköy’de sekiz haftalık bir sürede tamamlanmıştı.

2005 yılında, “Organize İşler” 3 milyona yaklaşan bir gişe başarısı yakalamıştı. Devam filminin bu ortalamada bir gişe hasılatı yakalaması bekleniyor…

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam