sezen aksu - konduramadım

Sezen Aksu’dan Sürpriz Şarkı, Sanatçılardan Sürpriz Klip: Konduramadım

Ayşe Aslıhan

Minik Serçe Sezen Aksu, muhteşem bir şarkıyla daha her zamanki gibi kulakların pasını sildi. Demo 2 projesine verdiği bir es ile yeni bir şarkı yayınlayan Sezen Aksu‘nun olay yaratan klibi de, şahane sanatçılarıyla Aksu‘ya ve bizlere sürpriz oldu: “Konduramadım” yayında!

Demo 1 ve sonrasında Demo 2 projeleriyle Sezen Aksu, uzun zamandır tozlu raflarda kalmış demo kayıt şarkılarını parlatarak dinleyicisi ile buluşturmuştu. Uzun zamandır yeni bir şarkı yayınlamayan Minik Serçe’den “Konduramadım” isimli hareketli ve tempolu bir sürpriz geldi. Fakat esas sürpriz, klipte yer alan sanatçılarınki idi.

Sezen Aksu‘ya yaklaşan doğum günü için sürpriz olarak hazırlanan klipte Zeynep Bastık, Şanışer, Simge Sağın, Murda, Ayşe Özyılmazel, Kalben, Edis, Ezhel ve Mabel Matiz var!

Sözü müziği Sezen Aksu‘ya ait olan şarkı, temposu ve klibiyle Trend videolar listesine kısa sürede girdi ve uzun süre de gündemde kalacağa benziyor.

Okay Barış ile birlikte çalışan ve rework çalışması Ozan Bayraşa tarafından yapılan bu güzel şarkıya Aksu, sanatçı dostlarına tek tek teşekkür ettikten sonra, gündeme özel de bir not düştü.

“Bu arada, sınavlara girecek olan genç arkadaşlara başarılar diliyorum. Koşulları değiştirmenin mümkün olmadığı bazı zamanlar vardır, rasyonel düşünce böyle zamanlarda çok önemlidir, çözüm odaklı olmak ve neden-sonuç ilişkisini doğru analiz etmek gerekir; bunu yapabilmek güdülerimizi kontrol etme imkanı da sağlar bize. Kalbim ve dualarım sizinle, sınava girdiğinizde de dua ediyor olacağım… Mevlana’nın sözleriyle bitiriyorum: “Ümitsizliğin ardında nice ümitler var, karanlığın ardında nice güneşler var…”

Not: Şarkımızın iki versiyonu var, bu versiyon Ozan Bayraşa’nın Rework’u. (“Rework” teknik bir terim, bir tür yeniden üretim anlamını taşıyor.) Orijinal versiyonunu ise Okay Barış’ın düzenlemesiyle bütün müzik platformlarından dinleyebilirsiniz.

Öpemiyom, öpüşmek yasak… 😊😊
Sezen”

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam