How I Met Your Mother Şarkıları

KarmaList: How I Met Your Mother Şarkıları

Ayşe Aslıhan

How I Met Your Mother, yıllardır eskimeyen, Türkiye’de de çok sevilen ve bir izleyenin mutlaka bir kez daha izlediği, başarılı oyuncuları ve güzel bir akışı bir araya getirmiş, efsane bir sitcom dizisi! Kısaca HIMYM, bazı karakterleri ve bazı sahneleri insanın canını sıksa dahi; genel olarak daima gülümseten ve izlerken içeride hissettiren nadir dizilerden biri. Dizinin bitmesinin ardından yıllarca Robin’in esasen kimle olması gerektiğini ve Barney’in takım elbise giymesinin gerçek sebebini düşünüp durduk… Final sezonuna kimimiz anlam veremezken, bazılarımızsa bayıldık… Popüler olmasıyla beraber diziye önyargıyla yaklaşanlar da oldu, onları vazgeçiren hayranları da… Fakat konumuz şu: Dizide çalan şarkılara hiç dikkat etmiş miydiniz?

Biz, HIMYM şarkılarını sizler için listeledik. İzlemeyenler için daha fazla spoiler vermeden, sizi bu keyifli şarkılarla baş başa bırakıyoruz. Belki de bu Cumartesi, sokağa çıkma yasağı da varken, HIMYM izlemek istersiniz, kim bilir?

1- Bir evlilik teklifi hikayesi: Fort Atlantic – Let Your Heart Hold Fast

2- Merakla beklenen o an: Band of Horses – The Funeral

3- Yeni bir hayatın başlangıcı: Florence & The Machine – Shake It Out

4- Gizli aşkın dansı: Deee-Lite – Groove Is In The Heart

5- Hoş geldin küçük Marvin: Cloud Cult – You Were Born

6- Birinin en sevdiği olmak: Mother – La Vie En Rose

7- Ve vedalar her zaman zamansızdır: The Walkmen – Heaven

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam