Doğu Demirkol

Komik Olduğu Kadar Özel Bir Yapım: Doğu

Ayşe Aslıhan

Vodafone TV, merakla beklenen Doğu‘yu BluTV ile eşzamanlı olarak yayınlamaya başladı… Doğu Demirkol’un hem yönetmen koltuğunda oturduğu, hem de başrolünde yer aldığı özel yapım, izleyenleri kahkahaya boğacak!

Ayrıca dizi, mobil internet kotalarından yemeden izlenebiliyor!

Vodafone TV, merakla beklenen Doğu‘yu BluTV ile eşzamanlı olarak yayınlamaya başladı. İlk 3 bölümü yayına giren dizide, üniversitede istemediği bir bölümde yıllarca dirsek çürütürken hayatının hangi yöne gideceğinden habersiz olan Doğu’nun hayallerinin peşinden gitme yolculuğu anlatılıyor. Tüm Vodafone TV kullanıcıları, diziyi mobil internet kotalarından yemeden izleyebiliyor.

Hayalinin peşinden gidiyor.

Doğu”, asıl hayali komedyen olmak olsa da toplumun ve ailesinin dayattığı fikirler doğrultusunda kendisini bilgisayar mühendisliği bölümünde bulan bir adamın trajikomik hayatından kesitler sunuyor. Etrafındaki insanların ona dair hiçbir umudu olmamasına rağmen, o, komedyenlik konusunda kendisini kanıtlama mücadelesinden vazgeçmiyor. 

BKM Mutfak imzası…

Doğu Demirkol’un Murat Özsoy ile birlikte kaleme aldığı “Doğu”nun yönetmen koltuğunda ve başrolünde de Demirkol yer alıyor. BKM Mutfak imzalı dizide, Demirkol’un yanı sıra Ege Kökenli, Banu Fotocan, Kubilay Tunçer, Yağmur Gülveren, Evliya Aykan ve Afra Karagöz rol alıyor. 

Doğu, şimdi BluTV ve Vodafone TV’de ilk sezonuyla yayında!

Peki kimdir Doğu Demirkol?

Tam adı Aydın Doğu Demirkol olan oyuncu 6 Eylül 1985 tarihinde dünyaya geldi. Başarılı bir cerrah baba ile ev hanımı bir annenin oğlu olan Demirkol, lisans eğitimini bilgisayar mühendisliği bölümünde tamamladı. İlk olarak Youtube üzerinden paylaştığı videolarla dikkat çekti. Acun Ilıcalı’nın sunuculuğunu üstlendiği Yetenek Sizsiniz yarışmasına katılmasına rağmen finale gitmeyi başaramadı.

BKM Sahne’sinde yer alarak Açık Mikrofon isimli programda gösterisini sergiledi. Seyirciler tarafından beğenilen performans, YouTube üzerinde de yoğun ilgi gördü. Ali Atay imzalı Ölümlü Dünya’daki performansıyla da adından söz ettirdi. Ahmet Mümtaz Taylan, İrem Sak ve Sarp Apak gibi tanınmış oyuncuların başrollerini paylaştığı filmde Zafer karakterine hayat verdi. Sonrasında birçok başarılı komedi filminde de yer aldı.

Ayrıca Doğu Demirkol, yönetmenliği Nuri Bilge Ceylan tarafından üstlenilen bir sanat filmi olan Ahlat Ağacı’ndaki Sinan karakterini de canlandırarak uluslararası bir ödül töreninde de ismini tanıtmış oldu.

TRT'nin Leyla ile Mecnun Tadındaki Yeni Absürt Dizisi Geliyor: Tutunamayanlar - onedio.com

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam