Ati242

Ati242 Albüm Snippet’ı yayınladı

Aygün Akdağ

Türkçe rap camiasında hızlı bir şekilde milyonlara ulaşan PMC ekibinden olan Atilla Serin, nam-ı diğer Ati242 yepyeni bir albüm ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. 5 şarkıdan oluşan Natural Born Digga albümünün Snippet‘ı yayınlandı.

Albümde olan şarkılar ise şöyle; “Candy Crush, Inzaghi, Hipopotam, Vurdum ve Gülşen.”

Albüm 15 Temmuz 2022 tarihinde tüm dijital platformlarda yayınlanacak. Aynı zamanda Albümün prodüktörlüğünü NMD ve Barlas Köroğlu ikilisi üstlenirken,Mix&Mastering’de ise Gökhan Güler ve Barlas Köroğlu işbirliği bulunuyor.

İşte Albümün Snippet’ı;

Natural Born Digga 

Ati242 Kimdir?

Atilla Serin, 6 Ocak 1997 tarihinde Almanya’nın Bavyera eyaletinde bulunan Immenstadt şehrinde dünyaya geldi. Henüz çocukken Almanya’da break dance ve hip-hop müzik ile tanıştı. Müziğindeki Alman ekolü esintilerinin asıl sebebi de Almanya’da dünyaya gelmesi. 2005 yılında Türkiye’ye kesin dönüş yapan Ati, orta okulda kendi çapında rap denemelerine başladı. İlk kaydını lisede alan Ati, 2018 yılına kadar underground şekilde üretim yaptı. YouTube’un derinliklerine indiğiniz zaman Ati242’nin çok eski şarkılarına ulaşabiliyorsunuz. Ati, şu anda Yeditepe Üniversitesinde İngilizce İşletme bölümünde okuyor. 2018 yılında çıkardığı “Yolu Yok” isimli parça ile Türkçe Rap camiasına bomba gibi düştü ve çok hızlı bir ivmeyle yükseldi.

Yükselişi ve PMC’ye dahil olma süreci

Ati242, Yolu Yok şarkısıyla yavaş yavaş dikkatleri üzerine toplamaya başlıyordu. Şarkıyı çıkardıktan bir süre sonra, Ati’ye Instagram’dan bir mesaj geldi. Gelen mesaj Patron‘dandı. Mesajda “Yolu Yok hot shit bro” yazıyordu. Gözlerine inanamayan Ati, Patron’un gerçek hesabı olup olmadığını birkaç kez kontrol etti. Patron’a çok uzun bir mesaj ile cevap verdi. Eskiden beri Patron ve Şehinşah‘ı idolü olarak gördüğü için bu mesaj Ati’yi inanılmaz mutlu etmişti.

Patron’la biraz konuştuktan sonra Patron onu görüşmek için bir iş hanına çağırdı. İş hanına giden Ati, Patron ve Asil Slang‘in “Suikast – Seri Katiller Volume 2” şarkısını kaydettiklerini gördü. Aralarında hoş bir muhabbet oldu. Ati bunu “Ben Antalyalıyım, Ege abi [Patron] Mersinli. İkimiz de Akdenizli olunca kan çekti” diye anlatıyor.

Ati

Patron Ati’ye PMC’ye dahil olmasını teklif etti. Ama “Ben sana şu dönemde reklam yapabilecek durumda değilim. İstersen git diğer label’ları da incele, kendi kararını ver.” dedi. Yalnızca şarkı verebileceğini, düet yapabileceklerini söyledi. Ati, Patron’la düet yapacağı için çok mutlu oldu ve PMC’ye dahil oldu. Sonrasında Patron’la Mayday şarkısını yaptılar. Ayrıca Ati242 o günden bugüne inanılmaz bir gelişme kaydetti.

 

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam