Can Kazaz, Çiçek Açtırmaya Devam Ediyor: ‘Sürsün Bahar’ Klibi Yayında!

Ayşe Aslıhan

Geçtiğimiz sonbaharda merakla beklenen, şimdilik son albümünü yayınlayan Can Kazaz, albüme adını veren “Sürsün Bahar” şarkısını kliplendirdi.

“Sürsün Bahar” ile ilgili özel açıklamalar yapan ve albümle beraber adeta baharı getiren Kazaz’ın yeni klibi Universal Music etiketiyle yayınlandı. Sözü müziği kendisine ait olan şarkıya çekilen özel klibin yönetmenliğini ise Onur Işık Cantürk üstlendi.
Kayıtları Hayyam Stüdyoları’nda gerçekleştirilen albümün mix ve mastering işlemlerini Barış Büyük üstlendi. Müzisyen, şarkının hikayesiyle ilgili bir de not paylaştı.

“İnsan sevdiklerini kaybetse bile onları en güzel anılarla, güzel hatıralarla yad ettiğinde kaybın üstesinden kendini iyi hissederek gelebiliyor. Sürsün Bahar klibiyle de bugüne kadar yaptığım en özel çalışma, babam için oluşturmaya çabaladığım müzikal bir anıt. Kaybettiklerini gülümseyerek anmak isteyen herkesin seyrine de açık.”

Can Kazaz ile “Sürsün Bahar” ve yaşamak hakkında konuştuğumuz röportaj ise burada.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam