canbay wolker

Canbay & Wolker ‘dan Yeni Tekli

Aygün Akdağ

Elbet bir gün teklisi ile büyük çıkış yakalayan Canbay & Wolker ikilisi Dayanamam adlı yeni teklisi ile karşımızda. Ünlü internet dizisi olan Sıfır bir Adana‘nın senaryosu beyaz perdeye taşınması ile filmin müziğini Canbay & Wolker ikilisi yaptı.

Şarkı #HerkesSussaBizSusmak tagı ile paylaşıldı…

Tekli

Canbay:

Hiçbir dert yara değil Kendin ol, para değil Büyü de bir yana git Dünya sana mı kalır it Fiyakalı araba Roli, Gucci, Prada 3’ü de bir arada Godaman da para var Ki yatırır tufada Denedim olmadı her günüm ayrı bir leş Sana mı kaldı bu dünya yok hayrına denk gel Hayat herkese farklı bir renk Beni de alma hedefe ederim aklına cenk Kara para getir adına okul yap Sana demediler mi kadına dokunma 12’de gelin ama çok uzak okulla Neyin peşindesin oğlum neyle zorun var?

Nakarat:

Herşeyin bedeli var Kapalı kapılar ardından koştum hiç dayanamam Yansın bütün dünya yansın Yine de ben buna dayanamam

Wolker:

Seninle gelemem artık Yazın kışın sizinle kalsın AKlının ucundan geçirme tahtı O kırılır evinin önünde kalır Enseniz ondan kalın Sizleri yok saymadık Hiç olmadı zaten tadım Ama bakın o kadarına tak ediyor canım Katakulli geldi gecekondu ferdi yolu hep dikenli Kötü günler erdi, kimi kendi geldi Yol gösterendi, susmayı da mı kendi seçti geldi Beklemeden hep tükendik Son nefeste can verendik Aklındaki hep ki derdi Bana kötü zamanı gösteren de sendin Sebebi yoktu tek derdimizin Üstümüzün kirlenmesi Yatacak yere çok para harcanacak Sen susarsan çok can yanacak Kalmasın aklın Kötü vaatlere de mi sen kandın Bunlar bitmeyecek artık Biz en başından beri savaştık

Tekli

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam