Murda Doğa

Murda Doğa Albümü ile geldi

Aygün Akdağ

Ülkemizde sonra zamanlarda büyük bir kitle kazanan MurdaDoğa”adında yeni bir albüm yayınladı. Albümüne kızının adını veren Murda albümde 12 şarkıya yer verdi.

Albüm şarkılarında Murda’ya Zeynep Bastık, Eno, Ezhel ve Idaly eşlik etti.

zeynep bastık murda

Murda’nın albümdeki şarkıları ise şöyle…

50M’s, Rüya, Şimşek, Doğa, Eh Baba , Güneş, Rüya , Nereye Kadar, Eşkiya, Pırlanta, Pahalı, Halter, Dondurma.

Albümde Murda sadece üç şarkısını video klip şeklinde yayınlamıştı. Eh Baba, Güneş, ve Nereye Kadar parçaları, ilk günden milyon dinleyiciye ulaştı.

Eh Baba

Rocky, rocky what’s going on? Düşe kalka geldik buralara eh baba Mahkum olmadık biz para pula eh baba Küçük para elde koydum onu ​​kenara Neler için düştük yollara biz eh baba Skrrrt, skrrrt, skrrrt, skrrrt, skrrt, skrrrt, skrrrt Neler için düştük yollara biz eh baba Skrrrt, skrrrt, skrrrt, skrrrt, skrrrt, skrrrt, skrrrt Neler için düştük yollara biz eh baba Arabada vurdum attım sonra kenara Otu sardım yaktım sarstı beni kerata Mamacita muy bonita dime merhaba Gel ana, onu bana ver ana

Güneş – Zeynep Bastık & Idaly

Bakışı bile yeter, yeah Shawty gel benimle ilerle Be-Benim olacaksın ilerde (Oh-oh-oh) Ya, ya başkasına kalbini verme Örtü gibi beni üzerine ser gel Yatağımda deli gibi terle E bi’–E bi’tanem Sana yok ki çarem Hastayım mami no Acıbadem Ne bu hâlim gördü bütün âlem Büyüledin beni, flah sanki klm Shawty güneş gibi beni yaktın Sana taktım, eridim, aktım Mami sensiz bıktım, usandım Bunaldım, sensiz bunaldım [Arka-Nakarat: Idaly] Düştüm gülüşüne (Oh-oh-oh) İndi yüreğime (Yeah-yeah-yeah) Düştüm gülüşüne (Oh-oh-oh) Oh, oh Beni büyüle Düştüm gülüşüne İndi yüreğime Düştüm gülüşüne Oh, oh Beni büyüle

“Nereye Kadar?”

Ölene dek benim olsan, olsan, olsan, olsan Yatağıma, yastığıma yorgan, yorgan, yorgan, yorgan, wow Neye yarar, geceleri o beni arar Her şeyin bir nedeni var O kalp benim için atar, ya Neye yarar, geceleri o beni arar Her şeyin bir nedeni var O kalp benim için atar Ama nereye kadar?

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam