Koray Avcı

Koray Avcı’dan Özel Bir Klip: Kendine İyi Bak

Ayşe Aslıhan

Sevilen sanatçı Koray Avcı, geçtiğimiz günlerde #SeniÇokÖzlüyorum isimli, müthiş şarkıları bir araya getirdiği bir albüm yayınlamıştı. Bugün, Avcı’nın sesinden dinlemeye alıştığımız, albümün en özel parçalarından biri olan “Kendine İyi Bak” klibi, YouTube’da yayında!

Koray Avcı’nın DokuzSekiz Müzik etiketiyle yayınlanan #SeniÇokÖzlüyorum albümüne ilk klibi “Gidiyorum” şarkısına olmuştu. İkinci klip ise onun sesinden duymaya da aşina olduğumuz muhteşem şarkı “Kendine İyi Bak” ile geldi. Avcı hayranları, sanatçığı ilk kez dinledikleri şarkılardan biri olduğu için bu çalışmayı oldukça özel buldu.

Oldukça doğal ve samimi bir mekanda çekilen klipte; gitarlarda Cenk Erdoğan, klarnette Hasan Gözetlik, kamera başında Fatih Çetin, kurgu masasında ise Köksal Fındık oturdu.

Koray AVCI (@AVCIKORAY) | Twitter

Avcı, klibe yaptığı yorumla sevenlerine seslenmeyi de unutmadı.

“Herkese selam✋? Çok samimi bir çalışma oldu. Klipte emeği geçen herkese teşekkürler.❤️ Sizleri çok özledim, umarım yakında konserlerde görüşürüz. Yorumlarınızı okuyorum ve sizleri seviyorum. ?

“Kendine İyi Bak” klibi ile yayında!


Yan yana geçen geceler unutulup gider mi?
Acılar birden biter mi?
Bir bebek özleminde seni aramak var ya
Bu hep böyle, böyle gider mi?
Bir bebek özleminde seni aramak var ya
Bu hep böyle, böyle gider mi?

Suya hasret çöllerde beyaz güller biter mi?
Dikenler göğü deler mi?
Bir menekşe kokusunda seni aramak var ya
Bu hep böyle böyle gider mi?

Kendine iyi bak beni düşünme
Su akar yatağını bulur…

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam