kapakkk

Şubat Ayı Netflix Tablosu: Sırada Ne Var?

Aygün Akdağ

Netflix hız kesmeden üretmeye ve ürettirmeye devam ediyor! Dünyanın en büyük dizi – film – içerik platformlarından biri olan Netflix, biz izleyicilerine görsel şölenler sunmaya son gaz devam ediyor. Henüz Ocak ayı bitmeden Şubat ayında çıkacak diziler ve fimlerin haberlerini veren platform, bu ay Tribes of Europe isimli yapımı da bizlere sunuyor! Ocak ayı Netflix’ini tükettiğimize göre, sırada ne var?

Ateşböceği Yolu

İki sıkı dost olan Tully ve Kate birbirlerine hem iyi hem de kötü zamanlarda destek olur. Gençliklerinde kurulan bağ 40’lı yaşlarında da sağlamlığını korumaya devam eder. 

Malcolm & Marie

Malcolm & Marie, bir film galasından dönen film yapımcısı Malcolm ve kız arkadaşı Marie’yi takip ediyor. Galadan eve döndükten sonra Malcolm ve Marie arasında beklenmedik bir tartışma yaşanır. Geçmiş ilişkileri hakkında yaptıkları bu tartışma farklı boyutlara ulaşınca çift aşklarının gücünü sınamaya başlar.

Suç Mahalli: Cecil Hotel

Suç Mahalli: Cecil Hotel

Elisa Lam’in kaybolması Cecil Hotel’in kötü şöhretini daha da arttırır.
Bir katilin ifadeleri! Ted Bundy’nin yaratıcısı ile karanlık bir dünyaya dalmaya hazır olun...

Dünya’dan Haberler

Suç Mahalli: Cecil Hotel

İç Savaş’ın sona ermesinden beş yıl sonra, iç savaşın emektar askerlerinden olan Yüzbaşı Jefferson Kyle Kidd, artık kurgusal olmayan bir hikaye anlatıcısı olarak diyar diyar gezmekte ve başkanlardan, kraliçelerden haberler şanlı kan davaları, yıkıcı felaketler ve dünyanın en uzak noktalarından sürükleyici maceralar…

The Crew

crew

Sokağa çıkma kısıtlamalarını kahkahalarla geçirmek isteyenler için güzel bir komedi dizisi. Kevin James‘in başrolünü üstlendiği dizide Bir NASCAR garajının ekip şefi, takımı modernize etmekle görevlendirilen, teknolojiye bağımlı Y kuşağından gençlerle olan anlaşmazlıklarını komik bir dil ile ekranlara taşıyor.

Tribes of Europa 

Tribes of Europa

Bu film de drama severler için iyi bir seçenek. Tam bir drama dizisi olan Tribes of Europa’nın konusu gelecekte geçiyor. 2074 yıllarını konu alan dizide Mikro devletlere bölünün Avrupa’nın kaderi üç kardeşin ellerindedir. hem macera hm drama konulu dizi 19 Şubat’ta gösterime girecek.

I Care a Lot 

Sadece komedi veya sadece gerilim. Ya da her ikisi! Her türden sahneleri yakalayabileceğiniz bu filmde yasal vasi Marla Grayson’ın maceralarını anlatıyor. Oldukça geniş konu yelpazesi olan filmin  oyuncu kadrosunda Rosamund Pike, Eiza González, Dianne Wiest ve daha birçok isim bulunuyor.

Pele 

pele

Futbol severler için vazgeçilmez olacak bir film daha Şubat’ta bizlerle buluşacak. İçerisinde özel röportajlar ve ve görüntüler bulunan belgesel Pele hayranları için anısına düzenlenmiş güzel bir içerik.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam