Çağatay Ulusoy

Çağatay Ulusoy Başrollü Kağıttan Hayatlar’dan Fragman!

Ayşe Aslıhan

Netflix, başrolünü Çağatay Ulusoy‘un üstlendiği, heyecanla beklenen yeni orijinal filmi Kağıttan Hayatlar‘ın resmi fragmanını paylaştı.

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoyun başrolünü Emir Ali Doğrul ile paylaştığı, OGM Pictures tarafından hayata geçirilen yapım Kağıttan Hayatlar’dan fragman geldi! Filmin yönetmen koltuğunda Can Ulkay otururken, senaryosu ise Ercan Mehmet Erdem’e ait. 

Can Ulkay, Türkiye’de ve dünyada çokça izlenen Müslüm ve Ayla filmlerinin de yönetmenliğini yapan, başarılı bir isim.

Filmin konusu ise şöyle; İstanbul’un eski binaları, sokakta koşturan çocukları, yan yana dükkanlarıyla bezeli, adına yakışır bir ara sokağı… Mehmet, her gün gördüğümüz ancak gündelik hayatın telaşıyla dikkat etmediğimiz, fark edemediğimiz kağıt toplayan gençlerden biridir. Mahalledeki çöp toplama deposunu işleten Mehmet’in en büyük destekçisi ise onlara çocukluktan beri kanat geren Tahsin Baba’dır. Bir akşam iş dönüşü en yakın arkadaşı Gonzales’in çekçek çuvalından hayatlarının orta yerine 8 yaşındaki Ali isimli bir çocuk düşer. Mehmet bir yandan Ali’yi ailesine kavuşturmaya çalışırken, bir yandan da Ali ile ayrılmaz bir ikili olacaklardır.

Kağıttan Hayatlar isimli hikayesi gerçek olan filmde, İstanbul’u müthiş gösteriyorlar! Oldukça hoş bir metropol olan şehrin kalabalığı, keşmekeşi ve çarpık yapılaşmalar yok… Netflix’te yayınlandığı için ülkemiz adına gayet sevindirici bir durum.

“Sen nereden çıktın Ali?”
Çağatay Ulusoy’un başrol olduğu Kağıttan Hayatlar 12 Mart’ta!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam