Voir

Netflix ve David Fincher İş Birliği: Voir Geliyor!

Cansu Özer

Geçtiğimiz günlerde Netflix, David Fincher ile ilgili bir tweet attı. Bu “beklemede kalın” tadındaki tweet hepimizi meraklandırdı… Fakat Mindhunter devamını bekleyenleri de heyecanlandırdı diyebilirim. Sosyal medyada herkesin beklentisi de bu yöndeydi. Ancak beklenen haber yine gelmedi ve başka bir yapım haberi geldi. David Fincher imzalı “Voir” belgeseli yakında Netflix kütüphanesine geliyor!

Zalımsın Fincher!

Öncelikle biz Mindhunter diye ölüp biterken kendisi Mank filmiyle geldi. İyiydi, hoştu, Oscarları da topladı. Dedik bu da tamam herhalde artık Mindhunter çeker, yine çekmedi. Sonra Love, Death & Robots geldi. Onu da çok sevdik. Peki artık o zaman bu zaman olabilir mi? Karşımıza bir gece ansızın bir tweet düştü…

Bu sefer kesin olduğunu düşünüyorduk. Maalesef bu da gol değil! Başka türlü bir yapımın haberi geldi. “Elbet bir gün kavuşacağız” diyor, ve haberimize geçiyoruz…

Voir: Sinemayı Kutlayan Bir Deneme

voir

David Fincher, Voir belgesel dizisinin yürütücü yapımcısı olarak görev alacak. Belgesel filmlerin farklı yönlerini keşfedebilmemiz için bize bir kapı açacak. Dizinin bölümler 10 ila 30 dakika arasında değişecek. YouTube dizisi Every Frame a Painting’in arkasındaki güçler olan Tony Zhou ve Taylor Ramos da yönetmenler arasında yer alıyor. Voir belgesel dizisi ilk olarak 13 Kasım 2021 tarihinde Los Angeles’daki AFI Fest’te prömiyer yapacak. Ancak Netflix’e ne zaman geleceği henüz belli değil. Hiçbir platformda Netflix’te olduğu kadar mutlu olmadığını ifade eden Fincher, belli ki daha pek çok işe imza atacak.

Netflix’in Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda kısa bir tanıtım videosu da var. Hemen aşağıya ekledik.

Yazar notu;

David Fincher en sevdiğim yönetmenlerden biridir. Yaptığı işler beni her zaman fazlasıyla heyecanlandırır. Fight Club, Se7en, Zodiac, Gone Girl ve The Social Network ve niceleri… Ayrıca eminim bu Voir de çok kaliteli olacaktır. Yani bakmayın Mindhunter diye söylendiğime, bu işi de sabırsızlıkla bekliyorum.

David Fincher’ın yeni bir projesi sizleri de heyecanlandırıyor mu? Yorumlarda bizimle paylaşmayı unutmayın!

David Fincher imzalı bir başka yapım olan Benjamin Button’ın Tuhaf Hikayesi yazımıza buradan ulaşabilirsiniz!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam