mario

Pratt’in Sesi Garfield Olarak Seyirciyle Buluşuyor!

dilruba

Super Mario’dan sonra Garfield sesi de Chris Pratt oldu.

Hollywood yıldızı Chris Pratt, animasyon dünyasını Mario seslendirmesiyle kasıp kavurdu. Şimdi ise Garfield seslendirme anlaşması yaparak animasyon dünyasının aranan sesi oldu. Super Mario’nun ardından 42 yaşındaki oyuncu Pratt’in sesi Garfield olarak seyirciyle buluşuyor.

Pratt’in Sesi; Garfield.

Marvel Universes Peter Quill (Star Lord) Chris Pratt, animasyon dünyasında büyük işler yapmaya devam ediyor. Jurassic World dizisinde Owen Grady rolüyle ünlenen Pratt 42 yaşında. Oyuncu Pratt, Super Mario’nun ardından Garfield’a ses vermeyi kabul etti. Chris Pratt; Pratt Garfield, Bill Murray ve Frank Welker’ın yerini aldı. Murray, 2004 ve 2006’da turuncu kediyi konuşturdu. Ardından Frank Welker konuşturmayı deviraldı. Pratt’in sesi Garfield olarak seyirciyle buluşuyor.

Chris Pratt: “Hayaldi, gerçek oldu.”

Pratt, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama yaptı. “Çocukken oynadığım oyunun filminde rol almam hayaldi gerçek oldu” dedi.

Chris Pratt, seslendireceği film Japon oyun ve konsol yapımcısı Nintendo’nun US Illumination ile işbirliği ile yapılacak.  Super Mario filmi Aralık 2022’de Kuzey Amerika’da ilk kez vizyona girecek. Universal Pictures işbirliğiyle küresel ABD pazarlarına çıkacak.

Chris Pratt ise önce Parks & Recreation’daki Andy Dwyer karakteriyle, ardından 2014 yılında vizyona giren Marvel filmi Guardians of the Galaxy’nin Star Lord’u olarak büyük bir şöhret yakaladı. Son olarak Amazon Prime’ın The Tomorrow Warfilminde izlediğimiz isim, şimdilerde Galaksinin Koruyucuları 3 ile uğraşıyor. Aynı zamanda Nintendo ve Universal’ın yakında çıkacak olan Super Mario Bros. animasyon filminde popüler olan bir başka animasyon karakteri Mario’yu da seslendirecek.

Ünlü Kedi Garfield İçin Yeni Animasyon Filmi!

Garfieldİlk olarak 1976’da Jim Davis tarafından bir çizgi roman karakteri olarak yaratılan
Garfield, ilk çıkışından bu yana çeşitli ürünlere, çizgi filmlere konu oldu. Ayrıca iki canlı aksiyon filmine ve üç video filminde yer aldı. Pazartesilerden nefret eden kedinin yanında pek çok karakter kült figürler haline geldi. Ünlü kedi Garfield için yeni bir animasyon filmi hazırlanıyor.

Sesiyle animasyon karakterlere hayat verecek isimler arasında Pratt ve Day’in yanı sıra şu isimler yer alıyor. Anya Taylor-Joy (Peach), Jack Black (Bowser), Keegan-Michael Key (Toad), Seth Rogen (Donkey Kong), Fred Armisen (Cranky Kong), Kevin Michael Richardson (Kamek) ve Sebastian Maniscalco (Foreman Spike).

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam