şarkıları

2022 Geliyor: Eskimeyen Yeni Yıl Şarkıları!

dilruba
Yılbaşı yaklaşırken, 2021’den ilham alarak yeni yıl ruhuna uygun şarkılar dinleyelim… İşte asla eskimeyen yeni yıl şarkıları!

Çalınan iyi şarkıyı bulma arayışı bazen her şeyin önüne geçebilir… Shazam’ı en hızlı açan ve şarkıyı çalma listesine ekleyen kazanır! Yılbaşı ruhu yavaş yavaş toparlanırken, yeni yıl temalı şarkıları her yerde arayacağız. Siz de yılbaşı temalı bir liste oluşturmak istiyorsanız 2021’den ilham alarak keşfettiklerinize aşağıdaki klasikleri ekleyin!

Mariah Carey – All I Want For Christmas Is You

Bugünden itibaren Noel çalma listesinde bunu duyacağız. Ve tekrar tekrar dinleseniz bile sıkılmazsınız. Çünkü çıkış tarihinden itibaren tüm dünyada tanınan, birçok ödül alan ve geçtiğimiz ay 25 yaşına giren değerli bir parçadır. Ayrıca parçanın söz yazarı ve müzisyeni, bu şarkıyı söyleyen Mariah Carey’dir.

Wham! – Last Christmas

Bu nostaljik şarkıyı George Michael’ın nazik sesiyle dinliyoruz. Michael şarkıyı 1984 ‘te ailesinin evini ziyaret ettiğinde çocukluğundaki yatak odasında yazdı. Ayrıca tüm enstrümanları tek başına çalıyor. Kulağa George Michael’ın birçok klasiğinde olduğu gibi uzaktan çok neşeli gelen şarkı, yanına yaklaştığınızda ne kadar hüzün içerdiğini fark ettiriyor. İşte şarkımız…

Frank Sinatra & The Swanson Quartet – Let It Snow!

Farklı türlerde birçok versiyonu var olan şarkı tam bir Noel müziği. Bu şarkı karlı bir yeni yıl söz konusu olduğunda ise elbette büyüsü daha fazla olur… Bu güzel şarkıyı soğuk bir Aralık gecesinde bir fincan sıcak kahve eşliğinde dinleyin. Sokak ışıklarına bakın. Belki de düşüncelerinizin gücüyle kartopu yapabilirsiniz…

1945’te Sammy Cahn’ın yazdığı, Jule Styne’ın bestelediği parça, aynı sene Vaughn Monroe, 1950’de Frank Sinatra, 1959’da ise Dean Martin seslendirdi. Üç icrası da çok meşhur.

Gwen Stefani – Santa Baby

Santa Baby, 1953’ten beri birçok müzisyen tarafından söylenen ilk Noel klasiklerinden biri. Gwen Stefani’nin 2017’deki No Doubt’ının başka bir ruh katan kadife versiyonunu sizlerle paylaşıyoruz. Noel Baba’yı şömineye davet eden tatlı şarkıyı dinleyerek, tıpkı kelimeler gibi Yeni Yıl için istediğiniz şeylerin sıralı bir listesini yapabilirsiniz…

İyi seneler!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam