2022 Yılında Pür Dikkat İzleyeceğimiz 20 Dizi!

Ayşe Aslıhan
Yılın ilk haftasını geride bırakırken, 2022 yılında neler yapacağımızı planladığımız o güzel ajandalarımızı aldık mı? Telefonunuza, defterinize veya ajandanıza not etmeniz gereken o liste de bizden gelsin! 2022 yılı boyunca izleyeceğimiz, özellikle gündeme bomba gibi düşeceğini düşündüğümüz diziler, şimdi, burada.
Bakalım 2022 dizileri neler?

20. Bel-Air

bel-air

Bel-Air, 90’lı yıllarda yayımlanan The Fresh Prince of Bel-Air dizisinin yeniden çevrimi olacak. Dizi, 13 Şubat tarihinden itibaren ekranlarda olacak.

19. Dark Winds

dark wind

Dark Winds, 1970’lerde güneybatıdaki bir çifte cinayet davasını ele alıyor. Cinayetin ipuçlarını ararken kendi manevi inançlarına meydan okumak zorunda kalan iki Kızılderili var… Bu iki polis memuru Leephorn ve Chee’yi takip ediyor.

18. The Dropout

dropout

Dizide Theranos’un kurucusu Elizabeth Holmes’un üniversiteyi bırakıyor! Bir teknoloji şirketi kurduktan sonra sağlık sektöründe devrim yapma girişimini anlatıyor. 2002 yılında, 3 Mart’tan itibaren ekranlarda olacak.

17. How We Roll

how we roll

Profesyonel bovling oyuncusu Tom Smallwood’un hayatını anlatıyor. Üstelik 31 Mart tarihinde ilk bölümüyle geliyor!

16. Halo

Yirmi altıncı yüzyılda geçen dizide, uzaylıların insan varlığını tehdit edişini izliyoruz. Dizi, ilk olarak, ‘Halo’ adlı video oyunundan uyarlama olarak ortaya çıktı.

15. Krapopolis

Rick and Morty dizisinin yaratıcılarından bir animasyon dizisi daha! Bu dizi, öncelikle Antik Yunan diyarında geçecek. Ancak dünyanın ilk şehirlerini yönetmeye çalışan sorunlu bir insan, Tanrı ve canavar ailesi var!

14. The Lord of the Rings

J.R.R. Tolkien’ın kitap serisi ‘Yüzüklerin Efendisi’nin televizyon uyarlamasında, The Fellowship of the Ring’in öncesinde yaşananlar yer alacak.

13. Love and Death

dizi

Kiliseye giden iki çift, Teksas’ta küçük bir kasabada aile hayatının tadını çıkarıyor, ta ki biri eline bir balta alana kadar…

12. The Man Who Fell to Earth

https://www.youtube.com/watch?v=TbgcLFj9k0U

The Man Who Fell to Earth, David Bowie’nin 1976 yapımı aynı isimli bilim kurgu filminin yeniden çevrimi olacak.

11. Masters of the Air

masters of the air

Tom Hanks ve Steven Spielberg, Band of Brothers ve The Pacific’in ardından, yeniden yapımcı olarak bir aradalar. Yine HBO için hazırladıkları mini dizi, Donald L. Miller’ın kitabı Masters of the Air’den geliyor.

10. Moon Knight

Batman‘in Marvel versiyonu da diyebileceğimiz Moon Knight karakteri eski bir ABD askeri ve boksör. Mısır‘da ölüme terk edildikten sonra Ay Tanrısı’nın himayesine giren Marc Spector, Khonsu adındaki bu Tanrı’nın dünyadaki temsilcisi olur.

9. Night Court

dizi

Night Court isimli komedi dizisinde, Yargıç Abby Stone’u, Manhattan’daki bir mahkemenin gece vardiyasına başkanlık ederken ve ekibine düzen getirmeye çalışırken izliyoruz.

8. Obi-Wan Kenobi

obi wan

Disney+ dizisi, Star Wars‘da karşımıza çıkan Obi-Wan Kenobi karakterini işleyecek.

7. The Old Man

birdges

Sistemden uzakta yaşayan eski bir CIA görevlisi, kendisini onu öldürmek isteyen insanlardan kaçarken bulur. Oysa hikaye bambaşkadır!

6. Pachinko

 

Pachinko’da, Kore göçmeni bir ailenin dört neslini izleyeceğiz. Dizi, bu ailenin Kore, Japonya ve Amerika‘da ortaya çıkan hayallerini anlatıyor.
5. Pam and Tommy

Pam & Tommy, tanıştıktan 96 saat sonra evlenen aktris Pamela Anderson ile Tommy Lee‘nin çalkantılı ilişkisini konu ediyor. Pamela Anderson ve Tommy Lee’nin sansasyonel ilişkisine odaklanılan dizi gündem olacak gibi! Çiftin balayı sırasında çalınan seks kasetlerinin halka sızdırılmasının ardından yaşananları da görüyor olacağız.

4. The Peripheral

chloe

Willian Gibson’ın aynı isimli bilimkurgu romanından uyarlanan dizide, Amerika kırsalındaki bir kasabada yaşayan Flynne Fisher’ın hayatını konu ediyor. İnsanların uyuşturucu ticaretiyle geçinmeye çalıştığı bu yerde Flynne Fisher bu yolu seçmiyor… 3D baskı mağazasında çalışıyor. Fakat onun asıl uğraşı çevrimiçi oyunlar oynamak! Bir video oyunu test ettiği sırada bambaşka bir gerçekliğe geçiş sağlayan gizli bir bağlantıyı keşfediyor, Flynne bu sayede bilmediği karanlık bir geleceğe de adım atıyor…

3. Roar

roar

Bu dizide, kadınlar hayatlarında farklı bir absürt çelişkiyi veya sorunu keşfediyor… Nicole Kidman’ın da oyuncu kadrosunda bulunduğu diziApple+ TV’de olacak.

2. 61st Street

hey

Dizi, kötü şöhretli, yozlaşmış Chicago ceza adalet sistemiyle uğraşan, gelecek vaat eden lise sporcusu Moses Johnson’a odaklanacak.

1. The Thing About Pam

Betsy Faria’nın 2011 cinayetinin ardındaki gerçek suçluya odaklanan dizinin başrolünde Renée Zellweger yer alıyor. Böylelikle The Thing About Pam, gerçek hayat hikâyesine dayanıyor.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam