Evdeki Saat’ten Albüm Geldi: Huzursuzluğun Meyvesi

Ayşe Aslıhan

Evdeki Saat geçtiğimiz aylarda sırasıyla “Sarmaşık”“Rüyadasın” ve “Sustum” isimli şarkılarını yayımlamıştı. O günlerde sinyalini verdiği yeni albümünü sevenleriyle paylaştı. “Huzursuzluğun Meyvesi” şimdi tüm platformlarda yayında!

Yeni albüm Huzursuzluğun Meyvesi’nde elektronik dans-pop türünde toplamda 7 şarkı var. Şarkıların söz ve müziği gruba ait. Clockwork etiketiyle paylaşılan albümde aranjeyi Yüce Akın, Bahadır Kartal ve Kaan Ceylani gibi isimler yaptı.

Albümde yer alan şarkıların isimleri ise şöyle: Sustum, Eksildi İçimizden, Rüyadasın, Sarmaşık, Böyle İyiyim, İyi Nöbetler ve cover çalışması, Adana Köprü Başı!

Albümde, yepyeni düzenlemesi ve keyifli klibiyle Adana Köprü Başı şarkısı dikkati çekiyor. Tüm albümü dinlemek için aşağıdaki YouTube listesine gidebilirsiniz.

Ayrıca Evdeki Saat’in yeni albümü, listelerimizde hızla yerini alacağa benziyor.

Evdeki Saat’ten Huzursuzluğun Meyvesi albümü yayında!

Evdeki Saat kimdir?

Grup, 2014 yılında vokalist Eren Alıcı ve back vokal Sunguralp Esat tarafından İstanbul’da hayata geçti. Evdeki Saat, Alternatif bir müzik grubu. Grubun müziği, ev arkadaşı olan Eren ve Sunguralp ikilisinin birlikte şarkılar yapması ile başladı. Bir süre sonra, şarkılarını internette yayınlamaya karar verdiler.

Grubun ismi üzerine uzun uzun düşünülmemiş. Ev arkadaşlığı yıllarında şarkılarını yayınlamak istediklerinde grubun back vokal ve gitaristi olan Sunguralp Esat’ın Evdeki Saat isimli hesabında yayınlanmasına dayanıyor.

Parçalarında daha çok Kadıköy-Karaköy soundunu kullanan grup, şarkılarında Neşet Ertaş, Türk 70’ler pop, Anadolu Pop gibi tür ve kişilerden besleniyor. Grubun şarkılarını aynı zamanda grubun solisti de olan Eren Alıcı kaleme alıyor.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam