gönül

Netflix Türkiye’nin Yeni Filmi Olay Olacak: Gönül

Ayşe Aslıhan

Netflix Türkiye’nin yeni filmi olay yaratacak. Kadrosuyla göz dolduran filmin konusu da kendisi de farklı. Gönül isimli filmden ilk fragman geldi!

Çevrimiçi dizi ve film platformu Netflix, yeni yerli filmini duyurdu. Gönül’den ilk resmi fragmanı yayınladı. Filmin başrollerinde Erkan Kolçak Köstendil, Hazar Ergüçlü ve Bülent Emin Yarar yer alıyor.

Netflix fragmanın açıklamasında, “Deli dolu Sümbül, düğününde kemane çalan göçebe Piroz’a aşık olur. Ama töre kuralları da batıl inançlar da onlara engel olamaz. Yeter ki gönüller bir olsun.” ifadelerini kullandı.

Soner Caner’in senaryosunu kaleme aldığı ve yönetmenliğini üstlendiği Gönül’ün kadrosu oldukça iyi.  Çünkü Erkan Kolçak Köstendil, Hazar Ergüçlü, Bülent Emin Yarar bir arada. Ayrıca Ali Seçkiner Alici, Selim Bayraktar, Şevval Sam, Asiye Dinçsoy, Nazmi Kırık, Ferit Kaya da yer alıyor.

Erkan Kolçak Köstendil, çeşitli birçok oyunda, dizide ve filmde yer aldı. “M.A.T” dizisinde, “Babalar ve Evlatları”nda, 2008 yapımı “Güz Sancısı” filminde, Ulan İstanbul dizisinde oynamıştı. Çukur’da öne çıkmıştı. Ayrıca Familya, Muhteşem Yüzyıl Kösem dizilerinde, Yok Artık, İtirazım Var ve Kara Bela filmlerinde oynamıştı.

Hazar Ergüçlü ise yine birçok popüler dizide ve filmde yer almıştı. Medcezir, Kuzey Güney, Hayat Sırları gibi dizilerde oyunculuğunu sergilemişti. Ayrıca Kar, Ahlat Ağacı, Gerçek Kesit gibi filmlerde de oynamıştı.

Bakalım ikilinin bir araya geldiği bu filmde neler olacak?

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği “Gönül”, 10 Ağustos’ta yayınlanacak.

Gönül filminden ilk fragman yayında!

 

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam