Servet Operasyonu İçin Geri Sayım

Ceren Çetinoz

“Servet Operasyonu” filminins senaristi ve yönetmeni Sherlock, Snatch ve The Man from U.N.C.LE gibi filmlere imza atan, ünlü İngiliz yönetmen Guy Ritchie.

Heyecan ve aksiyon dolu filmde, dünyayı tehdit edebilecek ölümcül bir silahı ortadan kaldırmak için milyarder silah tüccarının peşine düşen MI6 ajanı Orson Fortune ve ekibinin hikayesi anlatılıyor.

Filmin başrolünde ise dünyaca ünlü oyuncu Jason Statham var.

Filmde Jason Statham’ a eşlik edecek Hollywood’un ünlü isimleri ise şöyle:

  • Aubrey Plaza
  • Josh Hartnett
  • Cary Elwes
  • Hugh Grant
  • Bugzy Malone
  • Max Beesley.

Aynı zamanda ‘Servet Operasyonu’ filminde Bestemsu Özdemir ve Kaan Urgancıoğlu gibi Türk oyuncularda yer aldı.

kaan bestesu

Yüksek bütçeli filmin çekiminin büyük bir kısmı Antalya’da gerçekleşti. Üstelik çekimlerine 2021 Ocak’ta başlanan aksiyon-gerilim-casusluk türündeki filmin Antalya’da geçen sahneleri için Türkiye’nin ilk EXPO’sunun yapıldığı EXPO 2016 Antalya Sergi Alanı’nda dev film platosu inşa edildi. Filmin bazı aksiyon sahneleri ise yaklaşık 100 metre yüksekliğindeki EXPO Kulesi’nin terasında gerçekleşti. Son olarak çekimler, antik yerleşim bölgesi olan Kaleiçi ve Cumhuriyet Meydanı’nda da devam etti.

Ayrıca Antalya’daki film çalışmaları boyunca, yönetmen Guy Ritchie ve yıldız oyuncu Jason Statham’ın sosyal medya hesaplarında Antalya ve Türkiye ile ilgili paylaşımlar yaptı. Yönetmen Ritchie Türkiye’yi çok beğendiğini ve Türkiye’de yeniden film çekmek istediğini belirtti.

Türk misafirperverliğini sık sık öven filmin yıldız oyuncuları Jason Statham ve Hugh Grant da çekimlerden sonra yeniden ziyaret ettikleri Antalya’da aileleriyle tatil yaptı.

Hollywood’un yıldız oyuncularını Antalya’da bir araya getiren filmi Servet Operasyonu, 13 Ocak’ta gösterime girecek.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam