Ceza ve Ezhel, Arena'da.

Ezhel’in Arena’sı!

Ayşe Aslıhan

Müzik dünyasının başarılı isimlerinden Ezhel, 28 Ekim’de Volkswagen Arena sahnesindeydi. Son zamanların en sevilenlerinden olan Ezhel’in 2018 yılındaki son İstanbul konseri olmasının yanı sıra, konuk sanatçıların performansları sayesinde de kendinden çokça söz ettireceğe benziyor.

 

Ezhel ve Cahit Berkay Arena'da.

Sena Şener, Cahit Berkay ve Ceza‘nın eşliğiyle dinleyenleri mest eden Ezhel; Ceza ile röportajında daha önceden belirttikleri gibi, hayal ettikleri düeti de gerçekleştirmiş oldu. Birlikte Ceza’nın çok dinlenen şarkısı “Suspus”u seslendirdiler. Efsanevi Moğollar grubundan saygıdeğer sanatçı Cahit Berkay ile birlikte ise “Kazıdık Tırnaklarla” şarkısını söyledi.

Ezhel ayrıca, 3500 kişinin katıldığı konserde gece boyu “Geceler”, “Şehrimin Tadı”, “İmkansızım” gibi bütün sevilen şarkılarını da söyledi. Kısa zamanda hip hop, urban, reggae, trap gibi müzik türlerini karşı-kültür ile harmanlayarak büyük bir kitleye ulaşan Ezhel’in bu seneki son İstanbul konseri, 2018’e imzasını attı.

 

 

 

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam