piercing slider

Piercing’den Fragman Yayınlandı!

gamzeerinc
Psikolojik Gerilim Piercing’ten Fragman Geldi!

Ryū Murakami’nin romanından sinemaya uyarlanan, Nicolas Pesce’nin yönetmenliğini üstlendiği Piercing filminin fragmanı yayınlandı:

https://www.youtube.com/watch?v=I_MZ5ViWjO0

Nicolas Pesce’in The Eyes of My Mother’dan sonraki ilk filmi Piercing’de başrolleri; Mia Wasikowska, Christopher Abbott, Laia Costa, Maria Dizza, Wendell Pierce ve Martin Ireland paylaşıyor. Psikolojik gerilim türündeki filmde; Mia Wasikowska çekici bir telekızı canlandırıyor. Evli ve çocuklu olan işadamı Reed (Christopher Abbott) sıradan bir iş gezisi için eşi ve oğluyla vedalaşır ve seyahate çıkar. Ancak Reed bir katildir ve işleyeceği cinayet için tüm planı yapmıştır. İyi bir eş ve baba olmanın içindeki dürtülerden bu şekilde kurtularak hayata geçeceğine inanmaktadır. Etkileyici bir hayat kadını olan Jackie ile tanışmalarıyla başlayan oyun bir kabusa dönüşecektir. Türkiye vizyon tarihi henüz belirlenmeyen Piercing’in Amerika vizyon tarihi 1 Şubat.




Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam