Hey Douglas

Yılın İlk Sürprizlerinden; Hey! Douglas & Can Gox İş Birliği

Ayşe Aslıhan

DeterjanTürk müziğindeki en şaşalı dönemlerden esinlenerek psychedelic, funk ve soul yansımalarla oluşturduğu yaratıcı yorumları ve görsel kimliğiyle kısa sürede büyük bir fenomene dönüşen Hey! Douglas, farklı tarzı ve güçlü sesi ile sevilen sanatçı Can Gox ile birlikte harika bir işe imza attıkları şarkıları Deterjan ile karşınızda!

Bugüne kadar ağırlıklı olarak 70’ler döneminde yayınlanan Türkçe eserleri kendine has tarzı ile harmanlayarak kendi kitlesini yaratan Hey! Douglas alternatif tarzı ile dinleyicileri 70’ler dönemine götürürken, Can Gox’un nostaljik sesi ile birlikte hazırladıkları Deterjan şarkısını dinleyiciler ile buluşturmanın heyecanını yaşıyor.

Deterjan, efsanevi sanatçı Cem Karaca’nın yorumuyla müzik dinleyicisinin aşina olduğu ve Bodrum yöresinden anonim bir türkü olan Deniz Üstü Köpürür’e muhteşem bir Hey! Douglas dokunuşu!

Anadolu’nun karmaşık ve zengin kültürel katmanlarını yoğurarak ortaya özgün bir ruh çıkaran Hey! Douglas bağımsız müzik aleminde ve kulüp kültüründe önemli figürlerden.

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam