Merakla Beklenen Filmler

Aygün Akdağ

Merakla beklenen filmleri sizler için derledik…

Terminatör: Kara Kader

Terminatör: Kara Kader filminde Arnie geri dönüşü ve Sarah Connor’u kötülerden korumaya devam edişi hikaye ediliyor. Tüm zamanların en önemli aksiyon ve bilim-kurgu filmlerinden biri olarak kabul edilen Terminatör’ün devam halkası olan Terminatör: Kara Kader 1 Kasım’da vizyona girecek.

Orijinal ismi ”Terminator: Dark Fate” olan filmin senaryosunu James Cameron veCharles H. Eglee ikilisi birlikte yazarken yönetmen koltuğuna Tim Miller oturmuş. Oyuncu kadrosu ise Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Mackenzie Davis, Brett Azar, Natalia Reyes, Gabriel Luna, Steven Cree, Diego Boneta, Tabata Cerezo olacak.

Joker

Joker filminde, her işte iyi niyetle işini yapmaya çalışan Arthur Fleck’in insanlar tarafından horlanıp, itilip kakılması sonucunda nasıl kötü adam Joker olduğu hikaye ediliyor.

Senaryosunu Todd Phillips ve Scott Silver ikilisinin yazdığı filmin yönetmen koltuğuna Todd Phillips otururken oyuncu kadrosu Joaquin Phoenix, Zazie Beetz, Robert De Niro, Bryan Callen, Brian Tyree Henry, Shea Whigham, Frances Conroy, Glenn Fleshler olacak.

İkizler Projesi

İkizler Projesi filminde, Yaşlanan bir kiralık katilin bu pis işlerden kurtulmak isterken kendisini istemediği bir savaşın içinde bulması ve savaştığı kişinin kendisinden 25-30 yaş küçük klonlanmış hali olması hikaye ediliyor. Bu savaşı genç olan kiralık katil mi, yaşlı olan mı kazanacaktır? İkizler Projesi, yenilikçi bir aksiyon filmi ve Will Smith, bir anda her hareketini önceden tahmin edebilen, gizemli, genç bir ajan tarafından hedef alınıp takip edilen seçkin suikastçı Henry Brogan’ı canlandırıyor.

Orijinal ismi ”Gemini Man” olan filmin senaryosunu David Benioff yazarken yönetmen koltuğuna Ang Lee oturmuş. Oyuncu kadrosu ise Will Smith, Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen, Benedict Wong, Linda Emond, Ralph Brown olacak.

Bir Zamanlar… Hollywood’da

Bir Zamanlar… Hollywood’da filminde, TV dizilerinde ünlenmiş bir dizi aktörünün ve dublörünün şanslarını film endüstrisinde deneme mücadeleleri hikaye ediliyor. Film, her şeyin değişmekte olduğu 1969 Los Angeles’ini ziyaret ediyor. TV yıldızı Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) ve uzun süredir onun dublörlüğünü yapmakta olan Cliff Booth (Brad Pitt), artık tanımakta zorlandıkları film endüstrisinde, yollarına devam etmeye çalışmaktadırlar. Yazar ve yönetmen, bu dokuzuncu filminde geniş bir oyuncu kadrosu ve farklı hikayelerle, Hollywood’un altın çağının son günlerine, saygı duruşunda bulunuyor.

Orijinal ismi ”Once Upon A Time In… Hollywood” olan filmin yönetmen koltuğuna senaryosunu da yazan Quentin Tarantino otururken oyuncu kadrosu Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Al Pacino, Tim Roth, Luke Perry, Kurt Russell, Timothy Olyphant, Dakota Fanning, Emile Hirsch, Damian Lewis, Damon Herriman, Margaret Qualley, Samantha Robinson, James Marsden isimlerinden oluşturulmuş.

Malefiz : Kötülüğün Gücü

Malefiz: Kötülüğün Gücü filminde, iyi ve kötü arasındaki amansız savaş hikaye ediliyor. 2014 Yılında ortaya çıktığında tüm dünyada fenomen olmuş cesur ve ikonik kötü karakter Malefez yeniden sinemalara geri dönüyor. Bu filmde İyi ve kötü arasındaki savaş yeniden ateşlenirken Malefiz, gizemli yaratıklar ve zorlu düşmanlarla dolu olan bir yolculuğa çıkıyor. Malefiz, bu yolculukta gerçekliğini kucaklıyor.

Orijinal ismi ”Maleficent: Mistress of Evil” olan filmin senaryosunu Linda Woolverton ve Noah Harpster yazarken yönetmen koltuğuna Joachim Rønning oturmuş. Oyuncu kadrosu ise Angelina Jolie, Michelle Pfeiffer, Elle Fanning, Ed Skrein, Chiwetel Ejiofor, Harris Dickinson, David Gyasi, Robert Lindsay, Sam Riley, Imelda Staunton, Juno Temple, Lesley Manville, Fernanda Diniz isimlerinden oluşturulmuş.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam