T-World

T-World İlk Türk Süper Kahraman Dünyası Geliyor

Ayşe Aslıhan

Türkiye’de T-World isimli bir şirket kuruldu. Şirket, dünyanın ilk Türk süper kahramanı Altay‘ın tanıtılacağı dizinin müjdesini verdi…

Marvel ve DC yapımlarının yanında, İslam kültürü ve Türk mitolojilerinden beslenen, Anadolu coğrafyasını gözler önüne seren Türk süper kahraman filmleri ve dizileri izleme fırsatını bulacağız. Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök‘un haberine göre, bu yıl 30 Mart’ta Cannes‘da başlayacak TV içerik fuarında Türkiye’nin ilk Türk süper kahramanı Altay da tanıtılacak.

T-World isimli yeni şirketin çalışma programında 2 sinema filmi, 3 televizyon dizisi ve aynı zamanda oyunların da olduğu açıklandı. Rus ve Yahudi kültürlerinin de var olacağı projenin çok ses getirmesi bekleniyor.

Altay’ın yönetmen koltuğunda Lost, Prison Break ve Grey’s Anatomy gibi dizilerin bazı bölümlerine yönetmenlik yapmış olan Bobby Roth oturacak. Projede Altay’ın yanı sıra RumiSuİkizler gibi karakterler de var olacak.

Diziye ait ilk fragman ise bu yıl Cannes’da, MIPTV adlı bir dizi ve içerik fuarında gösterilecek.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam