konser

O Gün Geliyor: 14 Şubat Sevgililer Günü Konserleri

Suna Simge Çakmak

14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşırken, sizlere; eşinizle, sevgilinizle güzel anlar geçirebileceğiniz, romantik şarkılara eşlik edebileceğiniz konserlerin listesini hazırladık. Birbirinden farklı seslerin eşlik edeceği o özel günü sabırsızlıkla bekliyoruz.

İşte 14 Şubat 2020 konser takvimi…

İlhan Şeşen

İlhan Şeşen ile Senfonik Aşk Şarkıları

14 Şubat 2020 Cuma saat 20:30‘da Şişli Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi‘nde gerçekleşecek olan İlhan Şeşen ile Senfonik Aşk Şarkıları adlı konser, büyük coşku ile bekleniyor.

fazıl say

Fazıl Say

14 Şubat 2020 Cuma saat 21:00‘de Türker İnanoğlu Maslak Show Center‘da Say, dinleyicisiyle buluşacak.

ceylan ertem

Ceyl’an Ertem (Sezen Aksu Tribute)

14 Şubat 2020 Cuma saat 22:00‘de Jolly Joker Kartal İstMarina‘da eşsiz şarkıları ile dinleyicileri ile buluşacak.

şebnem ferah

Şebnem Ferah

14 Şubat 2020 Cuma saat 22:30‘da Dorock XL Kadıköy‘de Şebnem Ferah, eşsiz şarkıları ile dinleyicilerini adeta büyüleyecek.

hüsnü arkan

Hüsnü Arkan

14 Şubat 2020 Cuma Saat22:00‘da Kadıköy Sahne‘de sahne alacak olan Hüsnü Arkan sevenleri ile buluşacak.

sena şener

Sena Şener

14 Şubat 2020 Cuma Saat 22:00‘da Mask Live Pera, sahnesinde dinleyicileri ile buluşacak olan Sena Şener‘in dinleyicilerine eşsiz bir sevgililer günü konseri vereceği aşikar.

mabel matiz

Mabel Matiz

14 Şubat 2020 Cuma Saat21:30‘ da Volkswagen Arena‘da dinleyicileri ile buluşacak olan Matiz’in yeni yayınladığı ‘Gözlerine’ şarkısı ile yakaladığı büyük başarıyı sahne performansında da göreceğiz.

https://cemiyetdukkan.com/urun/isikli-muzikli-kar-kuresi-2/

Neden 14 Şubat?

14 Şubat Sevgililer Günü, her yılın 14 Şubat günü birçok ülkede kutlanan özel gündür. Kökeni, Roma Katolik Kilisesi’nin inanışına dayanan bu gün, Valentine ismindeki bir din adamının adına ilan edilen bir bayram günü olarak ortaya çıkmıştır. Bu sebeple bazı toplumlarda “Aziz Valentin Günü” (İngilizce: St. Valentine’s Day) olarak bilinir. Valentine kelimesi, Batı medeniyetlerinde hoşlanılan kişi veya sevgili anlamlarında da kullanılır.

https://cemiyetdukkan.com/urun/biblo-bankta-oturan-cift/

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam