emre sertkaya

Emre Sertkaya Yeni Teklisini Yayınladı!

Aygün Akdağ

Birçok kişinin O Ses Türkiye programı aracılığıyla tanıdığı, o günden bugüne dek hâlâ bizlere muhteşem sesi ve yorumuyla şarkılar söylemeye devam eden Emre Sertkaya, bu kez de “Ta Anlamına” adlı single ile karşımıza çıktı.

Söz ve müzik tamamen Sertkaya’nın kendisine ait olan şarkının mix & mastering kısmında Fardin Saadat bulunmakta… Şarkısını akustik bir klip şeklinde paylaşan Emre Sertkaya, doğal ve nehir gibi sesiyle, özgün tarzı ile yine gönüllere taht kuruyor.

Emre Sertkaya’dan “Ta Anlamına!”

Yok olsam, hiç olsam neye yarar
Az olsam, çok olsam ne fayda
Kimine göre ben uğursuz
Kimine göre rüya
Kimine göre bin parça
Birine göre dünya
Ona buna aldırmadan
Koştum kendi yoluma inan ki
Kiminin huyuna suyuna gittiği bu hayatın
Taaa anlamına!

Emre Sertkaya kimdir?

O Ses Türkiye’de gerçekleştirdiği bütün performanslarda adeta kendinden geçen ve yarışmanın başından beri en çok konuşulan isimlerinden biri olan Sertkaya, 24 yaşında.

Aslen Batmanlı olan Emre Sertkaya, O Ses Türkiye’ye ilk olarak Yüksek Sadakat grubuna ait “Haydi Gel İçelim” şarkısıyla çıkmıştı. Ebru Gündeş ile Hakan – Gökhan Özoğuz ikilisinin döndürmeyi başaran genç yarışmacı, jüri tercihini Hakan – Gökhan Özoğuz ikilisinden yana kullanmıştı.

İlk başta sadece iki jüri üyesini döndürmeyi başaran Sertkaya, sonrasında Minnet Eyleme ile farklı bir ses tonu sergileyerek diğer jürileri de etkilemeyi başarmıştı. Emre Sertkaya‘ya programda şampiyonluğunu getiren ise “Haberin Yok Ölüyorum” şarkısı olmuştu.

https://www.youtube.com/watch?v=i5soAWMQstE

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam