Edis

Edis Geri Döndü: “Martılar” Yayında!

Ayşe Aslıhan

Yeni albümü için hazırlıkları sürdüren başarılı sanatçı Edis, herkese iyi gelecek, adeta yazı getirecek yepyeni bir tekli ile karşımızda: “Martılar” tüm dijital müzik platformlarında yayında!

Edis, adeta geri döndüğünü müjdeleyen yepyeni şarkısı “Martılar” ile YouTube Trends listesinde an itibariyle 4 numaraya yükseldi!

Sözü ve müziği Emrah Karakuyu‘ya, düzenlemesi ise Ozan Çolakoğlu‘na ait “Martılar” enerjik alt yapısıyla dinleyenleri dans ettirmekle kalmıyor, pozitif enerjisi ve sözleriyle yediden yetmişe herkesi mutlu ediyor.

Edis Görgülü, “Martılar” için “Pandemi, karantina, virüs derken sadece evlere değil, içimize de kapandık. Tam da bahar kapımızdayken, bu şarkı hem içimizi açacak hem de ruh halimizi düzeltecek” diyor!

Samimi ve bir o kadar enerjik bir klip ile sevenlerinin karşısına çıkan Martılar, dinleyenleri eğlenceli bir dünyaya ışınlıyor. Klibin yönetmeni, son zamanlarda başarı basamaklarını hızla tırmanan Mali Ergin. Edis‘in dans figürleriyle izleyenleri kendine hayran bırakacağı klip herkesin özlediği eğlenceli parti günlerine atıfta bulunuyor.

Edis ve yeni teklisi “Martılar“, boynu bükük şarkılar dinlemeyi bırakmanız için yayında!

Böyle sevmeden anlamazlar
Görünce durmuyor kan damarda
Gelse kaderimi yazsa baştan99
Biraz daha öpsem şu bal yanaktan
Dinlettin boynu bükük şarkılar, ses etmem
Susarım anıların hatırına
Sen yoksa ölümden ne farkı var, gel etme
Dön artık üzülecek martılar!

Sen yoksa ölümden ne farkı var, gel etme
Dön artık üzülecek martılar

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam