Cannes Yıldızı Kurak Günler’den İlk Fragman!

Onur Şafak Yücel

Alkışlar Emin Alper ve Kurak Günler film ekibine!

Dünya prömiyerini Cannes film festivalinde yapan Kurak Günler filminden ilk fragman geldi. Ayrıca başrollerini Selahattin Paşalı ve Ekin Koç’un üstlendiği film üç ödülle yurda döndü. Hırvatistan, Pula Film festivalinden üç ödül alan film, son derece merak uyandırdı.

Çarpıcı bir konusu var.

Film kuraklık çeken bir kasabada geçiyor. Yanıklar kasabası adındaki bu kasabaya atanan genç savcı Emre ve belediye başkanı Selim ile genç gazeteci Murat’ın çekişmelerine odaklanıyor. Ancak bununla da kalmıyor ve üstüne kasaba eşrafının da dahil olduğu bir mücadele başlıyor.

Dördüncü uzun metraj filmi.

Tepenin Ardı”, “Abluka”, “Kız Kardeşler” gibi uzun metraj filmlerinin ardından Kurak Günler adlı filmiyle izleyici karşısına çıkan Emin Alper , izleyicilerden tam not aldı. Ancak henüz ülkede gösterime girmemiş olması, insanların daha da merak etmesine neden olmakta.

Önce festival, sonra gişe!

Cannes, Sidney ve Münih gibi festivallerde gösterimi yapılan Kurak Günler büyük beğeni topladı. 1 Ekimde başlayacak olan Altın Portakal Film festivalinde de gösterim yapacak olan film 22 Kasım’da vizyona girecek.

Merakla beklenen filmin ilk fragmanı ise yayımlandı!

Herkesin merakla beklediği bir diğer konuysa filmin fragmanıydı. Yayımlanan fragman ile herkesin büyük beğenisini toplayan Film son derece merak edildi .Erol Babaoğlu, Erdem Şenocak, Selin Yeninci, Sinan Demirer, Nizam Namidar, Ali Seçkiner Alıcı ve Eylül Ersöz gibi oyuncular yer alıyor.

Film 22 Kasım’da vizyona girecek.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam