netflix

Netflix’in En İyileri

Aygün Akdağ

Dünyanın en büyük internet televizyonu olan Netflix’in en sevilen ve en iyi dizilerini sizler için derledik…

Umbrella Academy

Egzantrik bir milyarder dünyanın çeşitli yerlerinden 7 çocuğu evlat edinir. Yıllar sonra babaları ölünce, süper güçlere sahip bu çocuklar tekrar bir araya gelir ve olaylar gelişir. Bugüne kadar izlediğimiz süper kahraman film ve dizilerinden daha sıra dışı konusuyla ayrılan The Umbrella Academy ilk sezonuyla oldukça ses getirdi.

Russian Doll

Netflix’in yeni komedi dizisi: Russian Doll. Baş karakter Nadia, sürekli ölmekte ve 36. yaş günü partisini tekrar yaşamaktadır. Bu tuhaf çıkmazın içinde sıkışıp kalırken kendi faniliği ile de yüzleşmek zorunda kalan Nadia’nın hikayesi Groundhog Day’den, The Exterminating Angel’a uzanan geniş referans skalasıyla da dikkat çekiyor.

The Dawn Wall

Ocak 2015’te Amerikalı iki kaya tırmanışçısı Tommy Caldwell ve Kevin Jorgeson, Kaliforniya’da Yosemite Ulusal Parkı’nda yer alan ve tırmanmanın imkansız bulunduğu Dawn Wall’a tırmanarak tüm dünyanın ilgisini çektiler. Bu heyecan verici macerayı gözler önüne seren Red Bull Media House yapımı The Dawn Wall, şimdi Netflix’te yayında.

Sex Education

https://www.youtube.com/watch?v=o308rJlWKUc

Netflix’in son zamanlarda en popüler komedi dizisi Sex Education. Özgüven eksikliği olan Otis, terapist annesi sayesinde cinsel mevzular hakkında her şeyi bilmektedir. Öyle ki, arkadaşı Maeve ona okulda bir seks terapisi kliniği açmayı teklif eder ve olaylar gelişir. İlk sezonu ile büyük övgüler alan dizinin ikinci sezonu için tüm hayranları şimdiden bekleme pozisyonu almış durumda.

Stranger Things

https://www.youtube.com/watch?v=YEG3bmU_WaI

Ülkemizde Saadettin Teksoy’un arz-ı endam ettiği ikinci sezon fragmanıyla izleyici sayısını da artıran Stranger Things, Netflix’in en çok ilgi gören yapımlarından biri. 80’li yıllarda Montauk’ta kaybolan bir çocuk üzerinden şekillenen hikayesini fantastik bir boyuta da taşıyan Stranger Things, gizem ile bilim kurguyu harmanlayan yapısıyla dikkat çekiyor.

Narcos

https://www.youtube.com/watch?v=VBLcYJ7C4F0

Dünyaca ünlü uyuşturucu karteli Pablo Escobar’ın hayatını anlatan Narcos, yaşadığı dönemin en zengin 10 insanından biri olan Pablo Escobar ve onun peşine düşen bir DEA ajanını takip ettiğimiz dizinin başrollerinde ise Pedro Pascal ve Wagner Moura var. Dördüncü sezonda Escobar’sız olan dizide Kolombiya’da kartel savaşları devam ediyor.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam