odiela sever,

Ünlü Piyanist Odelia Sever Türkiye’ye Geliyor

Suna Simge Çakmak

3.5 yaşında piyano çalmaya başlayan ve bu serüveni hala devam ettiren ünlü piyanist Odelia Sever Türkiye geliyor. Solo performansları ile büyüleyecek ve kulakların pasını silecek piyanist 12 Eylül Perşembe akşamı Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde bir konser verecek.

3.5 yaşında piyano çalmaya başlayan ve bu serüveni hala devam ettiren ünlü piyanist Odelia Sever Türkiye geliyor. Solo performansları ile büyüleyecek ve kulakların pasını silecek piyanist 12 Eylül Perşembe akşamı Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde bir konser verecek. Howden Group’un dünyada düzenlediği sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlenen bu konserin geliri Darüşşafaka Cemiyeti bir çok çocuğun eğitimine katkı sağlayacak. Darüşşafaka‘da eğitim gören ailesi hayatta olmayan 927 yetenekli öğrencinin nitelikli bir eğitimle geleceğe hazırlanması için Darüşşafaka Cemiyeti’ne bağışlanacak. İstanbul’da vereceği bu konserde hem piyano çalıp, hem dans ederek seslendireceği şarkılarla insanları büyüleyecek olduğu aşikar. Howden Group’un dünyada düzenlediği sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlenen bu konserin geliri Darüşşafaka Cemiyeti bir çok çocuğun eğitimine katkı sağlayacak.

Howden Group’un dünyada düzenlediği sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlenen bu konserin geliri Darüşşafaka Cemiyeti bir çok çocuğun eğitimine katkı sağlayacak.

Darüşşafaka‘da eğitim gören ailesi hayatta olmayan 927 yetenekli öğrencinin nitelikli bir eğitimle geleceğe hazırlanması için Darüşşafaka Cemiyeti’ne bağışlanacak.

İstanbul’da vereceği bu konserde hem piyano çalıp, hem dans ederek seslendireceği şarkılarla insanları büyüleyecek olduğu aşikar.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam