hababam sınıfı

Hababam Sınıfı Yaz Oyunları’nın Fragmanı Yayında!

Aygün Akdağ

7’den 70’e herkesin gönlüne taht kuran Hababam Sınıfı Yaz Oyunları, Kıbrıs’ta çekilen “Yaz Oyunları” ismiyle sinema salonlarda yerini almak için gün sayıyor.

Heyecanla beklenen Hababam Sınıfı Yaz Oyunları’nın fragmanı sinema severlerin beğenisine sunuldu… Eğlenceli sahnelerin yanı sıra, Kıbrıs’ın eşsiz doğası ve manzarasının bir araya geldiği Hababam Sınıfı Yaz Oyunları, 3 Nisan’da izleyicisi ile buluşacak.

hababam sınıfı

Yolcu uçağı kiralandı!

Birbirinden değerli onlarca oyuncunun yanı sıra 250 kişilik set ekibiyle çekimler süresince yolcu uçağı kiralandı!

500 kişilik figüran kadrosuyla da çıkartma filmlerini aratmadı. Kalabalık yardımcı oyuncu kadrosu sebebiyle, film ekibi, Kıbrıs’ın çeşitli bölgelerinden otobüs seferleri düzenledi.

Hikayesi kadar kadrosu da zengin…

Hababam Yaz Oyunları filminin oyuncu kadrosunda Altan Erkekli, Toygan Avanoğlu, Yusuf Çim, Fırat Albayram, Hakan Meriçler, Giray Altıok, Deniz Akkaya, Öykü Çelik, Loughnan, Mert Denizmen, Reyhan Ulu Ekinci, Doğan Akdoğan, ve Mehmet Ali Erbil gibi değerli oyuncular var.

Filmin konusu ise…

“Kıbrıs’ta her yıl düzenlenen liseler arası geleneksel yaz oyunlarına bu yıl Özel Çamlıca Lisesi de katılma hakkı kazanır. Okulun sahibi Pinti Lütfullah bu yarışma için Fen Bölümünden dört öğrenci seçer. Fakat Hababam’ın planı devreye girer ve bu dört öğrencinin yerine Yakışıklı, Racon, Format ve Dede Kıbrıs uçağındaki yerlerini alırlar. Şampiyon olmayı hiç umursamayan ve tek amaçları güzel bir tatil olan Hababam için bu yarışma, arkadaşlık ve dayanışmanın değerini anladıkları unutulmaz bir maceraya dönüşecektir.”

İşte Hababam Sınıfı Yaz Oyunları’nın fragmanı

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam